Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 14zł, Pobranie - 16zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 200,00 zł.
Promocje
MAYORAL 3224 Bermudy z nadrukiem
MAYORAL 3224 Bermudy z nadrukiem
109,90 zł 71,43 zł
MAYORAL 4706 col 71 Leginsy nadruk
MAYORAL 4706 col 71 Leginsy nadruk
59,90 zł 41,93 zł
MAYORAL 46887 Buty skórzane górskie dla chłopca
MAYORAL 46887 Buty skórzane górskie dla chłopca
279,90 zł 167,94 zł
szt.
MAYORAL 7402 col 20 Pulower piesek cekiny
MAYORAL 7402 col 20 Pulower piesek cekiny
122,90 zł 86,03 zł
MAYORAL 6002 Koszulka k/r buty
MAYORAL 6002 Koszulka k/r buty
86,90 zł 56,49 zł
MAYORAL 7033 Bluzka Another way
MAYORAL 7033 Bluzka Another way
75,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 3920 Sukienka
MAYORAL 3920 Sukienka
208,90 zł 114,89 zł
MAYORAL 6140 Bluzka na ramiączka
MAYORAL 6140 Bluzka na ramiączka
116,90 zł 59,00 zł
MAYORAL 10671 Rajstopy kokardki
MAYORAL 10671 Rajstopy kokardki
45,90 zł 32,13 zł
MAYORAL 3621 Spodenki kąpielowe
MAYORAL 3621 Spodenki kąpielowe
83,90 zł 46,14 zł
MAYORAL 3946 Sukienka z nadrukiem w owoce
MAYORAL 3946 Sukienka z nadrukiem w owoce
169,90 zł 110,43 zł
MAYORAL 7930 col 90 Sukienka z koronki
MAYORAL 7930 col 90 Sukienka z koronki
220,90 zł 132,54 zł
szt.
MAYORAL 4951 Komplet spódnica tiul
MAYORAL 4951 Komplet spódnica tiul
184,90 zł 129,43 zł
MAYORAL 7943 Tunika Strass
MAYORAL 7943 Tunika Strass
190,90 zł 129,90 zł
MAYORAL 7723 col 89 Jeginsy ze sztucznej skóry
MAYORAL 7723 col 89 Jeginsy ze sztucznej skóry
142,90 zł 89,90 zł
szt.
MAYORAL 7401-82
MAYORAL 7401-82
129,00 zł 90,30 zł
SLY Sukienka do Komunii 001B/SM/18
SLY Sukienka do Komunii 001B/SM/18
279,00 zł 239,00 zł
MAYORAL 3235 Wzorzyste bermudy z paskiem
MAYORAL 3235 Wzorzyste bermudy z paskiem
139,90 zł 90,93 zł
MAYORAL 6259 BERMUDY Jeans
MAYORAL 6259 BERMUDY Jeans
138,90 zł 76,39 zł
MAYORAL 7919 col 48 Sukienka Aksamitna
MAYORAL 7919 col 48 Sukienka Aksamitna
191,90 zł 134,33 zł
MAYORAL 323 col 72 Sweter bawełniany basic
MAYORAL 323 col 72 Sweter bawełniany basic
81,90 zł 57,33 zł
szt.
SLY Sukienka 021B /SM/18
SLY Sukienka 021B /SM/18
319,00 zł 279,00 zł
MAYORAL 7425 Kurtka długa połyskująca
MAYORAL 7425 Kurtka długa połyskująca
267,90 zł 187,53 zł
MAYORAL 10480 Zestaw czapka i komin
MAYORAL 10480 Zestaw czapka i komin
93,90 zł 56,34 zł
MAYORAL 45720 Sandałki
MAYORAL 45720 Sandałki
192,90 zł 79,00 zł
MAYORAL 4702 col 75 Leginsy aksamitne
MAYORAL 4702 col 75 Leginsy aksamitne
68,90 zł 48,23 zł
MAYORAL 3702 col 71 Leginsy nadruk
MAYORAL 3702 col 71 Leginsy nadruk
58,90 zł 38,29 zł
szt.
MAYORAL 4974 Sukienka w srebrzyste groszki
MAYORAL 4974 Sukienka w srebrzyste groszki
158,90 zł 95,34 zł
MAYORAL 7004 Koszulka "one" z długim rękawem
MAYORAL 7004 Koszulka "one" z długim rękawem
71,90 zł 50,33 zł
MAYORAL 7110 Bluzka polo w paski
MAYORAL 7110 Bluzka polo w paski
127,90 zł 89,53 zł
MAYORAL 354 Sweter dla chłopca z trykotu
MAYORAL 354 Sweter dla chłopca z trykotu
94,90 zł 66,43 zł
MAYORAL 3028 BLUZA CHŁOPIĘCA Z KAPTUREM
MAYORAL 3028 BLUZA CHŁOPIĘCA Z KAPTUREM
89,00 zł 59,00 zł
szt.
MAYORAL 332 Sweter rozp. dzian.
MAYORAL 332 Sweter rozp. dzian.
109,90 zł 71,43 zł
MAYORAL 4522 Spodnie pika szelki
MAYORAL 4522 Spodnie pika szelki
137,90 zł 96,53 zł
MAYORAL 7436 Col 91 PŁASZCZYK
MAYORAL 7436 Col 91 PŁASZCZYK
199,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 4905 col 21 Spódnica tiulowa z haftami
MAYORAL 4905 col 21 Spódnica tiulowa z haftami
142,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 7477 col 49 Kurtka ocieplana
MAYORAL 7477 col 49 Kurtka ocieplana
249,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 3526 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
MAYORAL 3526 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
104,00 zł 54,00 zł
MAYORAL 6945 Sukienka Free
MAYORAL 6945 Sukienka Free
138,90 zł 69,00 zł
MAYORAL 6238 Bermudy denim z paskiem chłopięce
MAYORAL 6238 Bermudy denim z paskiem chłopięce
121,90 zł 73,14 zł
MAYORAL 7930 Sukienka COOL
MAYORAL 7930 Sukienka COOL
184,90 zł 129,43 zł
MAYORAL 43075 col 64 mokasyny dla chłopca (26-30)
MAYORAL 43075 col 64 mokasyny dla chłopca (26-30)
205,90 zł 133,84 zł
MAYORAL 4127 Koszula SAMOLOT
MAYORAL 4127 Koszula SAMOLOT
109,90 zł 76,93 zł
MAYORAL 2104 bluzka polo "B"
MAYORAL 2104 bluzka polo "B"
85,90 zł 60,13 zł
MAYORAL 7489 col 93 Kurtka z futerkiem
MAYORAL 7489 col 93 Kurtka z futerkiem
243,90 zł 159,90 zł
MAYORAL 4054 Koszulka z długim rękawem
MAYORAL 4054 Koszulka z długim rękawem
71,90 zł 53,92 zł
MAYORAL 7047 Bluzka Piesek
MAYORAL 7047 Bluzka Piesek
92,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 3006 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3006 Bluzka krótki rękaw
58,90 zł 35,34 zł
MAYORAL 4907 Spódnica Jeans
MAYORAL 4907 Spódnica Jeans
105,90 zł 63,54 zł
MAYORAL 3238  Bermudy chłopięce
MAYORAL 3238 Bermudy chłopięce
81,90 zł 45,04 zł
MAYORAL 4059 BLUZKA DZIEWCZĘCA
MAYORAL 4059 BLUZKA DZIEWCZĘCA
69,00 zł 39,90 zł
szt.
MAYORAL 45736 Tenisówki
MAYORAL 45736 Tenisówki
137,90 zł 75,84 zł
MAYORAL 3006 Koszulka z krótkim rękawem OOPS
MAYORAL 3006 Koszulka z krótkim rękawem OOPS
77,90 zł 50,63 zł
MAYORAL 6931 col 82 Sukienka tiul
MAYORAL 6931 col 82 Sukienka tiul
215,90 zł 140,34 zł
szt.
MAYORAL 520 col 92 Spodnie serża slim fit basic
MAYORAL 520 col 92 Spodnie serża slim fit basic
107,90 zł 70,13 zł
MAYORAL 3014 col 69 Koszulka k/r kontrast
MAYORAL 3014 col 69 Koszulka k/r kontrast
73,90 zł 48,04 zł
MAYORAL 4947 Komplet koszulka ze spódnicą
MAYORAL 4947 Komplet koszulka ze spódnicą
184,90 zł 129,43 zł
MAYORAL 323 col 73 Sweter bawełniany basic
MAYORAL 323 col 73 Sweter bawełniany basic
81,90 zł 57,33 zł
MAYORAL 4164 KOSZULA  DZIEWCZĘCA
MAYORAL 4164 KOSZULA DZIEWCZĘCA
99,00 zł 49,90 zł
szt.
MAYORAL 7930 col 88 Sukienka z koronki
MAYORAL 7930 col 88 Sukienka z koronki
220,90 zł 132,54 zł
MAYORAL 3024 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3024 Bluzka krótki rękaw
59,90 zł 35,94 zł
MAYORAL 6234 Krótkie spodenki
MAYORAL 6234 Krótkie spodenki
121,90 zł 67,04 zł
MAYORAL 4036 Bluzka Statek
MAYORAL 4036 Bluzka Statek
63,90 zł 44,73 zł
MAYORAL 4005  Bluzka z opaską
MAYORAL 4005 Bluzka z opaską
68,90 zł 48,23 zł
MAYORAL 4933 col. 49 Sukienka tiul
MAYORAL 4933 col. 49 Sukienka tiul
171,90 zł 99,99 zł
MAYORAL 705 col 70 Spodnie dresowe
MAYORAL 705 col 70 Spodnie dresowe
73,90 zł 51,73 zł
MAYORAL 7414 Płaszcz z kołnierzykiem
MAYORAL 7414 Płaszcz z kołnierzykiem
268,90 zł 188,23 zł
MAYORAL 6434 Kurtka pikowana
MAYORAL 6434 Kurtka pikowana
214,90 zł 139,68 zł
GEOX K3428P KURTKA ZIMOWA BEZRĘKAWNIK
GEOX K3428P KURTKA ZIMOWA BEZRĘKAWNIK
339,00 zł 199,90 zł
MAYORAL 6426 Bluza z kapturem i nadrukiem palm
MAYORAL 6426 Bluza z kapturem i nadrukiem palm
168,90 zł 109,78 zł
MAYORAL 7504 col 76 Spodnie długie
MAYORAL 7504 col 76 Spodnie długie
124,90 zł 87,43 zł
MAYORAL 3042 col 74 Koszulka k/r hamburger
MAYORAL 3042 col 74 Koszulka k/r hamburger
59,90 zł 38,94 zł
szt.
MAYORAL 6252 Bermudy w paski dla chłopca
MAYORAL 6252 Bermudy w paski dla chłopca
130,90 zł 78,54 zł
szt.
MAYORAL 6112 col 26 Bluzka popelinowa z falbanką
MAYORAL 6112 col 26 Bluzka popelinowa z falbanką
124,90 zł 81,18 zł
MAYORAL 3931  Sukienka z falbanką kwiaty
MAYORAL 3931 Sukienka z falbanką kwiaty
191,90 zł 124,73 zł
MAYORAL 3195 Komplet sweterek + koszulka
MAYORAL 3195 Komplet sweterek + koszulka
141,90 zł 78,04 zł
MAYORAL 4407 Bluza Wilk
MAYORAL 4407 Bluza Wilk
109,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 4556 Spodnie jeansowe slim fit z naszywkami
MAYORAL 4556 Spodnie jeansowe slim fit z naszywkami
134,90 zł 80,94 zł
szt.
MAYORAL 4519 col. 37 Spodnie długie
MAYORAL 4519 col. 37 Spodnie długie
115,90 zł 69,54 zł
MAYORAL 320 col 19 Bolerko rozp. dzian.
MAYORAL 320 col 19 Bolerko rozp. dzian.
77,90 zł 50,63 zł
MAYORAL 7004 bluzka CHE
MAYORAL 7004 bluzka CHE
85,90 zł 60,13 zł
MAYORAL 6020 Koszulka z krótkim rękawem
MAYORAL 6020 Koszulka z krótkim rękawem
82,90 zł 53,88 zł
MAYORAL 10316 col 26 Skarpetki 3 pary
MAYORAL 10316 col 26 Skarpetki 3 pary
40,90 zł 29,90 zł
Kontakt

Dom Mody Wioletta Jaskólska

 Targówek - Bródno

   Ul. Bazyliańska 16

   03-203 Warszawa

telefon 605-206-555

kontakt@domekmody.pl

Konto bankowe

mbank 73 1140 2004 0000 3402 5933 3785

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 7526 col 85 Sportowe spodnie moro
MAYORAL 7526 col 85 Sportowe spodnie moro
104,90 zł 73,43 zł
szt.
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 742 col 72  Długie spodnie basic
MAYORAL 742 col 72 Długie spodnie basic
68,90 zł 44,79 zł
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
199,00 zł
szt.
MAYORAL 4030 Koszulka z długim rękawem z motorem
MAYORAL 4030 Koszulka z długim rękawem z motorem
61,90 zł 43,33 zł
szt.
MAYORAL 3408 Marynarka jeansowa z ozdobami
MAYORAL 3408 Marynarka jeansowa z ozdobami
160,90 zł 104,59 zł
szt.
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl