Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 14zł, Pobranie - 16zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 200,00 zł.
Promocje
MAYORAL 7018 Koszulka z długim rękawem "art-wall"
MAYORAL 7018 Koszulka z długim rękawem "art-wall"
70,90 zł 49,63 zł
szt.
MAYORAL 320 col 11 Sweter rozp. dzian.
MAYORAL 320 col 11 Sweter rozp. dzian.
77,90 zł 50,63 zł
GEOX ARNO J44F0C 054CE C0735 PÓŁBUTY CHŁOPIĘCE
GEOX ARNO J44F0C 054CE C0735 PÓŁBUTY CHŁOPIĘCE
229,00 zł 199,00 zł
MAYORAL 3031 col 35  Koszulka k/r flagi
MAYORAL 3031 col 35 Koszulka k/r flagi
64,90 zł 42,19 zł
MAYORAL 3022 Koszulka szelki
MAYORAL 3022 Koszulka szelki
66,90 zł 40,14 zł
MAYORAL 4007 Bluzka Tenisówki
MAYORAL 4007 Bluzka Tenisówki
65,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 7030 col 65 Bluzka długi rękaw
MAYORAL 7030 col 65 Bluzka długi rękaw
72,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 6449 Kurtka
MAYORAL 6449 Kurtka
159,00 zł 120,00 zł
MAYORAL 7004 Bluzka długi rękaw
MAYORAL 7004 Bluzka długi rękaw
78,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 6945 Sukienka Free
MAYORAL 6945 Sukienka Free
138,90 zł 69,00 zł
MAYORAL 4532 Spodnie Ocieplane
MAYORAL 4532 Spodnie Ocieplane
132,90 zł 86,90 zł
MAYORAL 3226 BERMUDY JEANSOWE PIKA
MAYORAL 3226 BERMUDY JEANSOWE PIKA
105,90 zł 68,84 zł
MAYORAL 7538 Długie spodnie jeansowe regular fit
MAYORAL 7538 Długie spodnie jeansowe regular fit
152,90 zł 91,74 zł
szt.
MAYORAL 3119 Koszulka polo k/r nadruk
MAYORAL 3119 Koszulka polo k/r nadruk
104,90 zł 68,18 zł
MAYORAL 3149 Koszula k/r Krata
MAYORAL 3149 Koszula k/r Krata
89,90 zł 49,44 zł
MAYORAL 3944 Plisowana sukienka dla dziewczynki
MAYORAL 3944 Plisowana sukienka dla dziewczynki
173,90 zł 113,03 zł
MAYORAL 4303 Sweter
MAYORAL 4303 Sweter
110,90 zł 59,00 zł
MAYORAL 46887 Buty skórzane górskie dla chłopca
MAYORAL 46887 Buty skórzane górskie dla chłopca
279,90 zł 167,94 zł
MAYORAL 4922 Spódnica Kratka Tiul
MAYORAL 4922 Spódnica Kratka Tiul
140,90 zł 91,90 zł
MAYORAL 6017 col 15 Koszulka k/r z czapeczką
MAYORAL 6017 col 15 Koszulka k/r z czapeczką
90,90 zł 59,08 zł
szt.
MAYORAL 6460 col. 79 Bawełniana bluza z kapturem
MAYORAL 6460 col. 79 Bawełniana bluza z kapturem
135,90 zł 81,54 zł
MAYORAL 3487 Kurtka Bomber
MAYORAL 3487 Kurtka Bomber
171,90 zł 84,00 zł
MAYORAL 3412 Bluza z kapturem i kokardami
MAYORAL 3412 Bluza z kapturem i kokardami
125,90 zł 81,84 zł
MAYORAL 7800 Dres z nadrukiem liter dla chłopca
MAYORAL 7800 Dres z nadrukiem liter dla chłopca
190,90 zł 139,90 zł
szt.
MAYORAL 10503 col 28 Komin dla dziewczynki
MAYORAL 10503 col 28 Komin dla dziewczynki
71,90 zł 43,14 zł
MAYORAL 4704 Komplet  z leginsami
MAYORAL 4704 Komplet z leginsami
147,90 zł 95,90 zł
MAYORAL 43788 col.85 Mokasyny
MAYORAL 43788 col.85 Mokasyny
211,90 zł 116,95 zł
MAYORAL 4407 Bluza Wilk
MAYORAL 4407 Bluza Wilk
109,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 4915 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 4915 Spódnica w kwiaty
116,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 742 col 68  Spodnie dresowe basic
MAYORAL 742 col 68 Spodnie dresowe basic
68,90 zł 44,79 zł
MAYORAL 538  SPODNIE JEANS SLIM FIT
MAYORAL 538 SPODNIE JEANS SLIM FIT
126,90 zł 76,14 zł
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
89,00 zł 67,00 zł
szt.
GEOX OVERLAND J740FA 0NFFU C4268 ŚNIEGOWCE
GEOX OVERLAND J740FA 0NFFU C4268 ŚNIEGOWCE
339,00 zł 329,00 zł
MAYORAL 3024 Koszulka w paski
MAYORAL 3024 Koszulka w paski
71,90 zł 43,14 zł
MAYORAL 6133 Koszula d/r gładka detale
MAYORAL 6133 Koszula d/r gładka detale
118,90 zł 77,28 zł
MAYORAL 6464 Bluza chłopięca
MAYORAL 6464 Bluza chłopięca
144,90 zł 79,69 zł
MAYORAL 3418 Bluza strass
MAYORAL 3418 Bluza strass
131,90 zł 79,14 zł
szt.
MAYORAL 3035 Koszulka Longboard
MAYORAL 3035 Koszulka Longboard
54,90 zł 30,19 zł
MAYORAL 3071 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3071 Bluzka krótki rękaw
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
83,90 zł 50,34 zł
MAYORAL 6610 Komplet chłopięcy
MAYORAL 6610 Komplet chłopięcy
113,90 zł 68,64 zł
MAYORAL 10569 Rajstopy
MAYORAL 10569 Rajstopy
39,90 zł 25,94 zł
MAYORAL 3187 col 10 Bluzka tunikowa z falbankami
MAYORAL 3187 col 10 Bluzka tunikowa z falbankami
128,90 zł 70,89 zł
MAYORAL 10772 col 62 Stopki
MAYORAL 10772 col 62 Stopki
29,00 zł 22,00 zł
Mayoral 7364 Col.18 Sweter Rozpinany Dziewczęcy
Mayoral 7364 Col.18 Sweter Rozpinany Dziewczęcy
149,00 zł 99,00 zł
szt.
MAYORAL 3948 Sukienka z dzianiny
MAYORAL 3948 Sukienka z dzianiny
104,90 zł 68,18 zł
MAYORAL 6112 col 24 Bluzka popelinowa z falbanką
MAYORAL 6112 col 24 Bluzka popelinowa z falbanką
124,90 zł 81,18 zł
MAYORAL 4706 Leginsy w metaliczne groszki
MAYORAL 4706 Leginsy w metaliczne groszki
104,90 zł 62,94 zł
MAYORAL 7524 col 73 Spodnie jogger fit
MAYORAL 7524 col 73 Spodnie jogger fit
137,90 zł 82,74 zł
MAYORAL 310 SWETER CHŁOPIĘCY
MAYORAL 310 SWETER CHŁOPIĘCY
69,00 zł 49,00 zł
MAYORAL 45023 Ażurowe baleriny (31-35)
MAYORAL 45023 Ażurowe baleriny (31-35)
167,90 zł 109,13 zł
MAYORAL 3632 Kąpielówki 2 pary
MAYORAL 3632 Kąpielówki 2 pary
103,90 zł 57,14 zł
szt.
MAYORAL 4725 Komplet z leginsami MIŚ
MAYORAL 4725 Komplet z leginsami MIŚ
138,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 7436 Bluza z dzetami
MAYORAL 7436 Bluza z dzetami
142,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3275 Krótkie spodenki z paskiem
MAYORAL 3275 Krótkie spodenki z paskiem
99,00 zł 75,00 zł
MAYORAL 504 Długie jeansowe spodnie slim fit
MAYORAL 504 Długie jeansowe spodnie slim fit
110,90 zł 66,54 zł
MAYORAL 3509 col 86 Komplet z piratkami kwiatki
MAYORAL 3509 col 86 Komplet z piratkami kwiatki
127,90 zł 83,13 zł
MAYORAL 4930  Sukienka trykotowa piórka
MAYORAL 4930 Sukienka trykotowa piórka
179,90 zł 107,94 zł
MAYORAL 1007 col 54 Koszulka z odkrytymi ramionami
MAYORAL 1007 col 54 Koszulka z odkrytymi ramionami
64,90 zł 42,19 zł
szt.
MAYORAL 3730 Stró kąpielowy
MAYORAL 3730 Stró kąpielowy
99,90 zł 54,94 zł
MAYORAL 6116 Bluzka k/r polo
MAYORAL 6116 Bluzka k/r polo
99,90 zł 54,94 zł
MAYORAL 3024 col 72 Koszulka k/r w statki
MAYORAL 3024 col 72 Koszulka k/r w statki
63,90 zł 41,54 zł
szt.
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
207,90 zł 109,00 zł
szt.
MAYORAL 6463 Bluza z kwiatowym haftem
MAYORAL 6463 Bluza z kwiatowym haftem
147,90 zł 81,34 zł
szt.
MAYORAL 45673 Tenisówki 33-38
MAYORAL 45673 Tenisówki 33-38
180,90 zł 99,49 zł
MAYORAL 10095 RAJSTOPY
MAYORAL 10095 RAJSTOPY
51,90 zł 34,90 zł
MAYORAL 7318 SWETER Z KAPTUREM FUTERKOWYM
MAYORAL 7318 SWETER Z KAPTUREM FUTERKOWYM
163,90 zł 98,34 zł
MAYORAL 7950 Tunika TIME TU SHINE
MAYORAL 7950 Tunika TIME TU SHINE
137,90 zł 86,00 zł
szt.
MAYORAL 1233 Komplet koszulka i bermudy w kwiaty
MAYORAL 1233 Komplet koszulka i bermudy w kwiaty
156,90 zł 101,99 zł
szt.
MAYORAL 7433 Bezrękawnik dwustronny
MAYORAL 7433 Bezrękawnik dwustronny
198,90 zł 119,34 zł
SLY Sukienka 011 /SM/18
SLY Sukienka 011 /SM/18
319,00 zł 279,00 zł
szt.
MAYORAL 4330 Kamizelka trykotowa z futrzanym przodem
MAYORAL 4330 Kamizelka trykotowa z futrzanym przodem
145,90 zł 87,54 zł
szt.
MAYORAL 275 col 46 Szorty serża basic
MAYORAL 275 col 46 Szorty serża basic
115,90 zł 75,34 zł
MAYORAL 4463 col 43 Kurtka dwustronna
MAYORAL 4463 col 43 Kurtka dwustronna
236,90 zł 169,90 zł
MAYORAL 7430 COL.33 BEZRĘKAWNIK CHŁOPIĘCY
MAYORAL 7430 COL.33 BEZRĘKAWNIK CHŁOPIĘCY
169,00 zł 149,00 zł
MAYORAL 7015 Bluzka CORNERMAN
MAYORAL 7015 Bluzka CORNERMAN
72,90 zł 43,74 zł
szt.
MAYORAL 6035 Koszulka z krótkim rękawem Quady
MAYORAL 6035 Koszulka z krótkim rękawem Quady
66,90 zł 43,49 zł
MAYORAL 3097 col.47 Koszulka Brooklyn
MAYORAL 3097 col.47 Koszulka Brooklyn
70,90 zł 38,99 zł
szt.
MAYORAL 714 SPODNIE DZIEWCZĘCE
MAYORAL 714 SPODNIE DZIEWCZĘCE
49,00 zł 34,90 zł
MAYORAL 3024 col 73 Koszulka k/r w statki
MAYORAL 3024 col 73 Koszulka k/r w statki
63,90 zł 41,54 zł
MAYORAL 4035 Bluzka Podróż
MAYORAL 4035 Bluzka Podróż
60,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 4934 Sukienka z nadrukiem
MAYORAL 4934 Sukienka z nadrukiem
177,90 zł 115,90 zł
Kontakt

Dom Mody Wioletta Jaskólska

 Targówek - Bródno

   Ul. Bazyliańska 16

   03-203 Warszawa

telefon 605-206-555

kontakt@domekmody.pl

Konto bankowe

mbank 73 1140 2004 0000 3402 5933 3785

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
199,00 zł 139,00 zł
szt.
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4946 Sukienka łącz. z trykotem
MAYORAL 4946 Sukienka łącz. z trykotem
184,90 zł 110,94 zł
szt.
MAYORAL 7526 col 85 Sportowe spodnie moro
MAYORAL 7526 col 85 Sportowe spodnie moro
104,90 zł 73,43 zł
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 4812 col 27 Dres Chłopięcy
MAYORAL 4812 col 27 Dres Chłopięcy
164,90 zł 107,90 zł
szt.
MAYORAL 3238 Komplet z szortami i koszulką z falbanką
MAYORAL 3238 Komplet z szortami i koszulką z falbanką
113,90 zł 68,34 zł
szt.
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
145,90 zł 69,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl