Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 14zł, Pobranie - 16zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 200,00 zł.
Promocje
MAYORAL 4705 Leginsy z połyskiem
MAYORAL 4705 Leginsy z połyskiem
68,90 zł 48,23 zł
MAYORAL 7488 Col 43 PŁASZCZYK Z KAPELUSZEM
MAYORAL 7488 Col 43 PŁASZCZYK Z KAPELUSZEM
249,00 zł 99,00 zł
MAYORAL 6428 col 89 Bluza paski kolorowe
MAYORAL 6428 col 89 Bluza paski kolorowe
155,90 zł 101,34 zł
MAYORAL 6217 col 78 Komplet z szortami falbanka
MAYORAL 6217 col 78 Komplet z szortami falbanka
129,90 zł 84,43 zł
szt.
MAYORAL 4920 col 24 Sukienka kwiaty 3d
MAYORAL 4920 col 24 Sukienka kwiaty 3d
203,90 zł 142,73 zł
MAYORAL 742 col 72  Długie spodnie basic
MAYORAL 742 col 72 Długie spodnie basic
68,90 zł 44,79 zł
szt.
MAYORAL 7050 Koszulka BRAVE
MAYORAL 7050 Koszulka BRAVE
90,90 zł 54,54 zł
MAYORAL 10480 Zestaw czapka i komin
MAYORAL 10480 Zestaw czapka i komin
93,90 zł 56,34 zł
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
83,90 zł 50,34 zł
MAYORAL 520 col 23 Spodnie serża slim fit basic
MAYORAL 520 col 23 Spodnie serża slim fit basic
107,90 zł 70,13 zł
MAYORAL 6430 Kurtka ze skóry ekologicznej
MAYORAL 6430 Kurtka ze skóry ekologicznej
241,90 zł 145,14 zł
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
83,90 zł 50,34 zł
MAYORAL 7472 Col 14 PŁASZCZYK
MAYORAL 7472 Col 14 PŁASZCZYK
249,00 zł 129,00 zł
MAYORAL 4120 Koszula elastyczna z popeliny
MAYORAL 4120 Koszula elastyczna z popeliny
120,90 zł 90,67 zł
MAYORAL 7005 col 72 bluzka Think Happy
MAYORAL 7005 col 72 bluzka Think Happy
91,90 zł 64,33 zł
MAYORAL 7444 col 72 Bezrękawnik
MAYORAL 7444 col 72 Bezrękawnik
227,90 zł 149,00 zł
MAYORAL 10678 Komplet skarpetek w samochody
MAYORAL 10678 Komplet skarpetek w samochody
40,90 zł 28,63 zł
MAYORAL 3302 SWETEREK TRYKOT ŁĄCZONY
MAYORAL 3302 SWETEREK TRYKOT ŁĄCZONY
115,90 zł 75,34 zł
MAYORAL 6049 Koszulka z krótkim rękawem Motor
MAYORAL 6049 Koszulka z krótkim rękawem Motor
65,90 zł 42,83 zł
szt.
MAYORAL 6945 Sukienka Free
MAYORAL 6945 Sukienka Free
138,90 zł 69,00 zł
MAYORAL 7424 Kurtka ekoskóra
MAYORAL 7424 Kurtka ekoskóra
299,90 zł 209,93 zł
MAYORAL 7308 col 46 Kamizelka futerko pasek
MAYORAL 7308 col 46 Kamizelka futerko pasek
174,90 zł 122,43 zł
Mayoral 4548 SPODNIE Dziewczęce
Mayoral 4548 SPODNIE Dziewczęce
129,00 zł 55,00 zł
MAYORAL 6933 col 50 Sukienka koronki
MAYORAL 6933 col 50 Sukienka koronki
210,90 zł 137,09 zł
szt.
MAYORAL 6009 Koszulka z nitami
MAYORAL 6009 Koszulka z nitami
84,90 zł 39,00 zł
MAYORAL 3940 SUKIENKA DZIEWCZĘCA
MAYORAL 3940 SUKIENKA DZIEWCZĘCA
189,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 10656 col 93  Bokserki dla chłopca
MAYORAL 10656 col 93 Bokserki dla chłopca
73,90 zł 51,73 zł
MAYORAL 3804 Kombinezon krótki dla dziewczynki
MAYORAL 3804 Kombinezon krótki dla dziewczynki
151,90 zł 98,74 zł
MAYORAL 4424 Bluza gładka na misiu
MAYORAL 4424 Bluza gładka na misiu
128,90 zł 90,23 zł
MAYORAL 1433 Bluza z dzianiny dresowej
MAYORAL 1433 Bluza z dzianiny dresowej
104,90 zł 68,18 zł
MAYORAL 4409 Kurtka zamszowa
MAYORAL 4409 Kurtka zamszowa
165,90 zł 116,13 zł
szt.
MAYORAL 6702 Legginsy dziewczęce
MAYORAL 6702 Legginsy dziewczęce
63,90 zł 35,14 zł
MAYORAL 6452 Kurtka dwustronna
MAYORAL 6452 Kurtka dwustronna
207,90 zł 114,34 zł
MAYORAL 6004 col 11 Koszulka k/r z kokardką
MAYORAL 6004 col 11 Koszulka k/r z kokardką
96,90 zł 62,99 zł
szt.
MAYORAL 6448 Kurtka zamsz
MAYORAL 6448 Kurtka zamsz
196,90 zł 118,14 zł
MAYORAL 3613 Kąpielówki
MAYORAL 3613 Kąpielówki
59,90 zł 32,94 zł
MAYORAL 4033 col 53 Bluzka MIŚ
MAYORAL 4033 col 53 Bluzka MIŚ
59,90 zł 41,93 zł
MAYORAL 7942 Sukienka z kapturem
MAYORAL 7942 Sukienka z kapturem
147,90 zł 103,53 zł
MAYORAL 3229 Bermudy Jeans
MAYORAL 3229 Bermudy Jeans
115,90 zł 63,74 zł
SLY Sukienka po komunijna 13B /SM/19
SLY Sukienka po komunijna 13B /SM/19
329,00 zł 289,00 zł
szt.
MAYORAL 3006 Koszulka z krótkim rękawem OOPS
MAYORAL 3006 Koszulka z krótkim rękawem OOPS
77,90 zł 50,63 zł
MAYORAL 3235 Wzorzyste bermudy z paskiem
MAYORAL 3235 Wzorzyste bermudy z paskiem
139,90 zł 90,93 zł
MAYORAL 4402 col 68 Kurtka w marynarskim stylu
MAYORAL 4402 col 68 Kurtka w marynarskim stylu
236,90 zł 142,14 zł
MAYORAL 7028 Koszulka "city" z długim rękawem
MAYORAL 7028 Koszulka "city" z długim rękawem
66,90 zł 46,83 zł
MAYORAL 10277 col 16 Rajstopy
MAYORAL 10277 col 16 Rajstopy
37,90 zł 29,90 zł
MAYORAL 6302 col 86 bolerko rozp. dzianina
MAYORAL 6302 col 86 bolerko rozp. dzianina
100,90 zł 65,59 zł
szt.
MAYORAL 4323 Sweter w Kwiatki
MAYORAL 4323 Sweter w Kwiatki
158,90 zł 109,90 zł
szt.
MAYORAL 6131 Koszula z długim rękawem i muszką
MAYORAL 6131 Koszula z długim rękawem i muszką
133,90 zł 87,03 zł
MAYORAL 6224 Bermudy jeansowe pika
MAYORAL 6224 Bermudy jeansowe pika
123,90 zł 80,53 zł
MAYORAL 4459 col 83 Kurtka ocieplana
MAYORAL 4459 col 83 Kurtka ocieplana
190,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 4126 Koszula z długim rękawem i muszką
MAYORAL 4126 Koszula z długim rękawem i muszką
114,90 zł 80,43 zł
MAYORAL 3167 Koszula d/r
MAYORAL 3167 Koszula d/r
103,90 zł 57,14 zł
MAYORAL 6221 Bermudy jeansowe z  kieszeniami
MAYORAL 6221 Bermudy jeansowe z kieszeniami
112,90 zł 73,38 zł
MAYORAL 4313 SWETER CHŁOPIĘCY
MAYORAL 4313 SWETER CHŁOPIĘCY
89,90 zł 54,90 zł
MAYORAL 46799 TRZEWIKI DLA CHŁOPCA
MAYORAL 46799 TRZEWIKI DLA CHŁOPCA
205,90 zł 159,90 zł
MAYORAL 10574 Zestaw 3 par skarpet Surf
MAYORAL 10574 Zestaw 3 par skarpet Surf
35,90 zł 23,34 zł
MAYORAL 4506 Spornie jeansowe slim fit
MAYORAL 4506 Spornie jeansowe slim fit
130,90 zł 78,54 zł
MAYORAL 7020 Bluzka REBEL GIRL
MAYORAL 7020 Bluzka REBEL GIRL
86,90 zł 60,83 zł
MAYORAL 146 KOSZULA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 146 KOSZULA CHŁOPIĘCA
69,00 zł 34,90 zł
MAYORAL 2905 Spódnica ogrodniczka z tiulem
MAYORAL 2905 Spódnica ogrodniczka z tiulem
151,90 zł 106,33 zł
MAYORAL 6932 Sukienka z okrytymi ramionami z nadrukiem
MAYORAL 6932 Sukienka z okrytymi ramionami z nadrukiem
211,90 zł 137,73 zł
szt.
MAYORAL 4026 Bluzka samochód
MAYORAL 4026 Bluzka samochód
58,90 zł 41,23 zł
MAYORAL 6009 col.82 Koszulka z nitami
MAYORAL 6009 col.82 Koszulka z nitami
84,90 zł 39,00 zł
MAYORAL 4704 col 71 Leginsy z nadrukiem
MAYORAL 4704 col 71 Leginsy z nadrukiem
85,90 zł 51,54 zł
MAYORAL 332 Sweter rozp. dzian.
MAYORAL 332 Sweter rozp. dzian.
109,90 zł 71,43 zł
MAYORAL 4313 Sweterek ze strassem
MAYORAL 4313 Sweterek ze strassem
141,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 10425 col.61 czapka z daszkiem
MAYORAL 10425 col.61 czapka z daszkiem
44,90 zł 26,94 zł
MAYORAL 3190 Komplet 2 bluzki
MAYORAL 3190 Komplet 2 bluzki
117,90 zł 70,74 zł
MAYORAL 6086 Koszulka Vans
MAYORAL 6086 Koszulka Vans
66,90 zł 40,14 zł
szt.
MAYORAL 6957 Sukienka Bay
MAYORAL 6957 Sukienka Bay
160,90 zł 88,49 zł
szt.
MAYORAL 3311 Swterek
MAYORAL 3311 Swterek
112,90 zł 62,09 zł
szt.
SLY Sukienka po komunijna 19B /SM/19
SLY Sukienka po komunijna 19B /SM/19
289,00 zł 260,00 zł
szt.
MAYORAL 3175 Bluzka Jeans Haft
MAYORAL 3175 Bluzka Jeans Haft
125,90 zł 64,00 zł
szt.
MAYORAL 7953 Tunika Moro
MAYORAL 7953 Tunika Moro
142,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 725 col 74 Spodnie dresowe
MAYORAL 725 col 74 Spodnie dresowe
59,90 zł 41,93 zł
szt.
MAYORAL 7106 Polo z długim rękawem w pasy
MAYORAL 7106 Polo z długim rękawem w pasy
117,90 zł 82,53 zł
MAYORAL 6234 Krótkie spodenki
MAYORAL 6234 Krótkie spodenki
121,90 zł 67,04 zł
MAYORAL 6940 Sukienka na ramiączkach z falbankami
MAYORAL 6940 Sukienka na ramiączkach z falbankami
172,90 zł 112,38 zł
MAYORAL 4045  Bluzka Beautiful
MAYORAL 4045 Bluzka Beautiful
87,90 zł 59,90 zł
szt.
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
94,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4164 KOSZULA  DZIEWCZĘCA
MAYORAL 4164 KOSZULA DZIEWCZĘCA
99,00 zł 49,90 zł
szt.
Kontakt

Dom Mody Wioletta Jaskólska

 Targówek - Bródno

   Ul. Bazyliańska 16

   03-203 Warszawa

telefon 605-206-555

kontakt@domekmody.pl

Konto bankowe

mbank 73 1140 2004 0000 3402 5933 3785

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 742 col 72  Długie spodnie basic
MAYORAL 742 col 72 Długie spodnie basic
68,90 zł 44,79 zł
szt.
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4030 Koszulka z długim rękawem z motorem
MAYORAL 4030 Koszulka z długim rękawem z motorem
61,90 zł 43,33 zł
szt.
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
199,00 zł
szt.
MAYORAL 742 col 68  Spodnie dresowe basic
MAYORAL 742 col 68 Spodnie dresowe basic
68,90 zł 44,79 zł
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
145,90 zł 69,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl