Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 12zł, Pobranie - 14zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 199,00 zł.
Promocje
MAYORAL 6450 Kurtka chłopięca
MAYORAL 6450 Kurtka chłopięca
201,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 3445 Pulower z kołnierzykiem
MAYORAL 3445 Pulower z kołnierzykiem
124,90 zł 81,90 zł
GEOX ORIZONT J742BA 0FU50 C9999 ŚNIEGOWCE
GEOX ORIZONT J742BA 0FU50 C9999 ŚNIEGOWCE
339,00 zł 299,00 zł
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
62,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 6047 col.64 Koszulka Cekiny
MAYORAL 6047 col.64 Koszulka Cekiny
93,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 6451 col 31 Kurtka
MAYORAL 6451 col 31 Kurtka
159,00 zł 120,00 zł
MAYORAL 6909 Spódnica w Paski
MAYORAL 6909 Spódnica w Paski
132,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 6524 Spodenki dziewczęce
MAYORAL 6524 Spodenki dziewczęce
136,90 zł 89,00 zł
MAYORAL 6927 Sukienka Paris
MAYORAL 6927 Sukienka Paris
188,90 zł 122,90 zł
MAYORAL 6047 Koszulka Cekiny
MAYORAL 6047 Koszulka Cekiny
93,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 7513 Spodnie chinosy
MAYORAL 7513 Spodnie chinosy
152,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 3976 col.29 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.29 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 129,90 zł
MAYORAL 3462 Kurtka dwustronna
MAYORAL 3462 Kurtka dwustronna
182,90 zł 139,90 zł
MAYORAL 6463 Bluza z kwiatowym haftem
MAYORAL 6463 Bluza z kwiatowym haftem
147,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 4401 Sweter 95
MAYORAL 4401 Sweter 95
118,90 zł 82,90 zł
MAYORAL 6316 Sweter dziewczęcy
MAYORAL 6316 Sweter dziewczęcy
117,90 zł 81,90 zł
MAYORAL 3483 Kurtka Dwustronna
MAYORAL 3483 Kurtka Dwustronna
185,90 zł 149,90 zł
szt.
MAYORAL 7107 Bluzka polo NEW YORK
MAYORAL 7107 Bluzka polo NEW YORK
107,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 4534 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
MAYORAL 4534 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
109,00 zł 69,90 zł
Angel's Face TUTU Spódniczka Ruby Tuesday
Angel's Face TUTU Spódniczka Ruby Tuesday
259,00 zł 199,00 zł
MAYORAL 4930 Sukienka dł rękaw
MAYORAL 4930 Sukienka dł rękaw
179,90 zł 116,90 zł
MAYORAL 3325  Sweter
MAYORAL 3325 Sweter
94,00 zł 71,00 zł
MAYORAL 3935 Sukienka z Koronką
MAYORAL 3935 Sukienka z Koronką
192,90 zł 129,90 zł
MAYORAL 6455 Kurtka Sztuczna Skóra
MAYORAL 6455 Kurtka Sztuczna Skóra
251,90 zł 199,90 zł
MAYORAL 7033 Bluzka Another way
MAYORAL 7033 Bluzka Another way
75,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 4431 COL 17 Kamizelka ocieplana dwustronna
MAYORAL 4431 COL 17 Kamizelka ocieplana dwustronna
171,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 4029 col 50 Bluzka miś/wilk
MAYORAL 4029 col 50 Bluzka miś/wilk
62,90 zł 46,90 zł
MAYORAL 7452 BLUZA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 7452 BLUZA CHŁOPIĘCA
120,00 zł 89,00 zł
szt.
MAYORAL 4061 Bluzka PARIS
MAYORAL 4061 Bluzka PARIS
66,90 zł 46,90 zł
MAYORAL 6221 col.72 Szorty z falbankami
MAYORAL 6221 col.72 Szorty z falbankami
124,90 zł 79,90 zł
MAYORAL 3105 Koszulka Polo Young
MAYORAL 3105 Koszulka Polo Young
98,90 zł 63,90 zł
MAYORAL 7453 Col 3 KURTKA
MAYORAL 7453 Col 3 KURTKA
229,00 zł 119,00 zł
MAYORAL 4736 Komplet  z legginsami Journey
MAYORAL 4736 Komplet z legginsami Journey
139,90 zł 89,90 zł
szt.
MAYORAL 3035 Koszulka Longboard
MAYORAL 3035 Koszulka Longboard
54,90 zł 35,90 zł
MAYORAL 4727  Komplet z leginsami
MAYORAL 4727 Komplet z leginsami
149,90 zł 96,90 zł
MAYORAL 4423 Bezrękawnik dwustronny
MAYORAL 4423 Bezrękawnik dwustronny
163,90 zł 114,90 zł
MAYORAL 7037 Bluzka z aplikacjami
MAYORAL 7037 Bluzka z aplikacjami
98,90 zł 68,90 zł
MAYORAL 10255 col 50 Rękawiczki gładkie
MAYORAL 10255 col 50 Rękawiczki gładkie
27,90 zł 19,90 zł
MAYORAL 4469 Płaszczyk z połyskiem
MAYORAL 4469 Płaszczyk z połyskiem
227,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 6713 Komplet Simplicity
MAYORAL 6713 Komplet Simplicity
151,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 7118 BLUZKA POLO CHŁOPIĘCA
MAYORAL 7118 BLUZKA POLO CHŁOPIĘCA
110,00 zł 89,00 zł
szt.
MAYORAL 4420 Col.85 KURTKA
MAYORAL 4420 Col.85 KURTKA
189,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 4046 BLUZKA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4046 BLUZKA CHŁOPIĘCA
59,00 zł 39,90 zł
Mayoral 7096 Bluzka Dziewczęca
Mayoral 7096 Bluzka Dziewczęca
74,00 zł 49,00 zł
szt.
MAYORAL 4725 Spodnie  legginsy
MAYORAL 4725 Spodnie legginsy
102,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 45736 Tenisówki
MAYORAL 45736 Tenisówki
137,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4915 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 4915 Spódnica w kwiaty
116,90 zł 79,90 zł
MAYORAL 10063 RAJSTOPY BŁYSZCZĄCE
MAYORAL 10063 RAJSTOPY BŁYSZCZĄCE
45,90 zł 29,90 zł
szt.
MAYORAL 4056 col 50 Bluzka długi rękaw
MAYORAL 4056 col 50 Bluzka długi rękaw
77,90 zł 49,90 zł
szt.
MAYORAL 4438 PŁASZCZYK
MAYORAL 4438 PŁASZCZYK
169,00 zł 89,90 zł
MAYORAL 6059 col.53 Koszulka Sparkling
MAYORAL 6059 col.53 Koszulka Sparkling
94,90 zł 61,90 zł
MAYORAL 3422 Marynarka
MAYORAL 3422 Marynarka
212,90 zł 184,90 zł
MAYORAL 7418 KURTKA
MAYORAL 7418 KURTKA
199,00 zł 119,90 zł
MAYORAL 7709 col. 85 Spodnie Eco Skóra
MAYORAL 7709 col. 85 Spodnie Eco Skóra
124,90 zł 86,90 zł
MAYORAL 3723 Komplet Amazing
MAYORAL 3723 Komplet Amazing
131,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 3063  BLUZKA  DZIEWCZĘCA
MAYORAL 3063 BLUZKA DZIEWCZĘCA
59,00 zł 29,90 zł
MAYORAL 7020 Bluzka długi rękaw
MAYORAL 7020 Bluzka długi rękaw
72,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 10203 Rojstopy 2 pary
MAYORAL 10203 Rojstopy 2 pary
73,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 7920 Spódnica ECO SKÓRA
MAYORAL 7920 Spódnica ECO SKÓRA
123,90 zł 80,90 zł
MAYORAL 7449 Col 91 KURTKA
MAYORAL 7449 Col 91 KURTKA
219,00 zł 129,90 zł
MAYORAL 4946 ol 96 Sukienka Krata Flanela
MAYORAL 4946 ol 96 Sukienka Krata Flanela
207,90 zł 134,90 zł
MAYORAL 3084 Bluzka dziewczęca
MAYORAL 3084 Bluzka dziewczęca
72,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 3535 Spodnie
MAYORAL 3535 Spodnie
104,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 3702 Legginsy w kwiaty
MAYORAL 3702 Legginsy w kwiaty
74,90 zł 51,90 zł
MAYORAL 44522 Botki
MAYORAL 44522 Botki
208,90 zł 145,90 zł
MAYORAL 3479 Płaszczyk
MAYORAL 3479 Płaszczyk
149,00 zł 99,00 zł
MAYORAL 7940 Tunika NEW TREND
MAYORAL 7940 Tunika NEW TREND
183,90 zł 119,90 zł
szt.
MAYORAL 7437 Bluza Sowa
MAYORAL 7437 Bluza Sowa
126,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3071 Koszulka Bloggers
MAYORAL 3071 Koszulka Bloggers
80,90 zł 52,90 zł
MAYORAL 4410 Bluza  Bejsbolówka
MAYORAL 4410 Bluza Bejsbolówka
130,90 zł 91,90 zł
MAYORAL 3135 Koszulka Polo Stay
MAYORAL 3135 Koszulka Polo Stay
111,90 zł 72,90 zł
Mayoral 7354 Col.76 Sweter Rozpinany Dziewczęcy
Mayoral 7354 Col.76 Sweter Rozpinany Dziewczęcy
110,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 7012 Bluzka długi rękaw
MAYORAL 7012 Bluzka długi rękaw
74,90 zł 48,90 zł
szt.
MAYORAL 7121 Koszula kratka
MAYORAL 7121 Koszula kratka
127,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 7039 Bluzki  2-Pack Games
MAYORAL 7039 Bluzki 2-Pack Games
106,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 7527 Spodnie Super Slim
MAYORAL 7527 Spodnie Super Slim
149,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 3401 Bluza Waves
MAYORAL 3401 Bluza Waves
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 6015 Koszulka Plecak
MAYORAL 6015 Koszulka Plecak
68,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 6050 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 6050 Bluzka krótki rękaw
84,90 zł 54,90 zł
MAYORAL 48789 TRZEWIKI DLA CHŁOPCA
MAYORAL 48789 TRZEWIKI DLA CHŁOPCA
225,90 zł 199,90 zł
MAYORAL 4031 Bluzki 2-pack
MAYORAL 4031 Bluzki 2-pack
92,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 7103 Bluzka Polo paski
MAYORAL 7103 Bluzka Polo paski
127,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 6089 Bluzka Live
MAYORAL 6089 Bluzka Live
59,00 zł 45,00 zł
MAYORAL 4732 SPODNIE JEANSY DZIEWCZĘCE
MAYORAL 4732 SPODNIE JEANSY DZIEWCZĘCE
119,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 4018 bluzka długi rękaw
MAYORAL 4018 bluzka długi rękaw
59,90 zł 39,90 zł
MAYORAL 10157 col.13 Czapka z daszkiem
MAYORAL 10157 col.13 Czapka z daszkiem
41,90 zł 29,90 zł
szt.
MAYORAL 3171  BLUZKA  DZIEWCZĘCA
MAYORAL 3171 BLUZKA DZIEWCZĘCA
99,00 zł 39,90 zł
MAYORAL 10982 col 67 Czapka z daszkiem
MAYORAL 10982 col 67 Czapka z daszkiem
42,90 zł 29,90 zł
Produkt dnia
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
110,00 zł 83,00 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 45,90 zł
Reima spodnie 532068 col. 9450 Takeoff
Reima spodnie 532068 col. 9450 Takeoff
349,00 zł 249,00 zł
MAYORAL 3273 Krótkie spodenki z szelkami
MAYORAL 3273 Krótkie spodenki z szelkami
110,00 zł 83,00 zł
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
104,00 zł 78,00 zł
MAYORAL 3071 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3071 Bluzka krótki rękaw
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
89,00 zł 67,00 zł
MAYORAL 746 col 89 Spodnie legginsowate
MAYORAL 746 col 89 Spodnie legginsowate
79,00 zł 59,00 zł
szt.
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
119,00 zł
MAYORAL 3523 Krótkie spodenki Jeans
MAYORAL 3523 Krótkie spodenki Jeans
99,00 zł 74,00 zł
MAYORAL 3069 col90 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3069 col90 Bluzka krótki rękaw
59,00 zł 45,00 zł
MAYORAL 4057 col.43 J'ADORE
MAYORAL 4057 col.43 J'ADORE
75,90 zł 44,90 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 3996 Sukienka WV
MAYORAL 3996 Sukienka WV
97,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
63,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 4103  Bluzka Polo pieski
MAYORAL 4103 Bluzka Polo pieski
103,90 zł 69,90 zł
szt.
MAYORAL 43663 col 21 Mokasyny
MAYORAL 43663 col 21 Mokasyny
207,90 zł 169,90 zł
MAYORAL 043 Dres chłopięcy
MAYORAL 043 Dres chłopięcy
182,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 3720 Piżama
MAYORAL 3720 Piżama
79,00 zł 55,00 zł
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
62,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 4435 Kurtka pikowana
MAYORAL 4435 Kurtka pikowana
181,90 zł 127,90 zł
szt.
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl