Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 14zł, Pobranie - 16zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 200,00 zł.
Promocje
MAYORAL 6462 col.55 Bluza z kapturem dla chłopca
MAYORAL 6462 col.55 Bluza z kapturem dla chłopca
144,90 zł 86,94 zł
szt.
MAYORAL 4907 Spódnica Jeans
MAYORAL 4907 Spódnica Jeans
105,90 zł 63,54 zł
SLY Sukienka pokomunijna 11B  /SM/19
SLY Sukienka pokomunijna 11B /SM/19
329,00 zł 289,00 zł
MAYORAL 45663 col 22 Mokasyny
MAYORAL 45663 col 22 Mokasyny
229,90 zł 119,00 zł
MAYORAL 7048 Koszulka LUREKS
MAYORAL 7048 Koszulka LUREKS
103,90 zł 62,34 zł
Mayoral 4718 SPODNIE BRYCZESY Dziewczęce
Mayoral 4718 SPODNIE BRYCZESY Dziewczęce
110,00 zł 59,00 zł
MAYORAL 6709 Komplet Glitter
MAYORAL 6709 Komplet Glitter
151,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 4930  Sukienka trykotowa piórka
MAYORAL 4930 Sukienka trykotowa piórka
179,90 zł 107,94 zł
MAYORAL 4516 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
MAYORAL 4516 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
89,00 zł 49,90 zł
MAYORAL 4932 col 27 Tunika z Muślimem
MAYORAL 4932 col 27 Tunika z Muślimem
179,90 zł 116,90 zł
MAYORAL 6428 col 89 Bluza paski kolorowe
MAYORAL 6428 col 89 Bluza paski kolorowe
155,90 zł 101,34 zł
SLY Sukienka 024B /SM/18
SLY Sukienka 024B /SM/18
319,00 zł 279,00 zł
MAYORAL 7416 Bluza RIDE
MAYORAL 7416 Bluza RIDE
144,90 zł 81,90 zł
MAYORAL 7047 Bluzka Piesek
MAYORAL 7047 Bluzka Piesek
92,90 zł 59,90 zł
Mayoral 6726 Ogrodniczki Dziewczęce
Mayoral 6726 Ogrodniczki Dziewczęce
129,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 7731 Komplet Runway
MAYORAL 7731 Komplet Runway
164,90 zł 104,90 zł
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
58,90 zł 38,29 zł
MAYORAL 7449 Col 91 KURTKA
MAYORAL 7449 Col 91 KURTKA
219,00 zł 129,90 zł
MAYORAL 3916 Spódniczka
MAYORAL 3916 Spódniczka
99,90 zł 54,94 zł
szt.
MAYORAL 6009 col.82 Koszulka z nitami
MAYORAL 6009 col.82 Koszulka z nitami
84,90 zł 39,00 zł
SLY Sukienka 0024
SLY Sukienka 0024
159,00 zł 99,00 zł
MAYORAL 607 Szorty z dzianiny basic
MAYORAL 607 Szorty z dzianiny basic
59,90 zł 38,94 zł
MAYORAL 6426 Bluza z kapturem i nadrukiem palm
MAYORAL 6426 Bluza z kapturem i nadrukiem palm
168,90 zł 109,78 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 46,14 zł
MAYORAL 7462 Kurtka Eco Skóra
MAYORAL 7462 Kurtka Eco Skóra
242,90 zł 159,90 zł
MAYORAL 4944 Sukienka żakard
MAYORAL 4944 Sukienka żakard
177,90 zł 106,74 zł
MAYORAL 4420 KURTKA ZIMOWA
MAYORAL 4420 KURTKA ZIMOWA
189,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 4931 KOMPLET TUNIKA, GOLF I LEGINSY
MAYORAL 4931 KOMPLET TUNIKA, GOLF I LEGINSY
149,00 zł 99,00 zł
MAYORAL 7928 col 53 Sukienka żakard
MAYORAL 7928 col 53 Sukienka żakard
203,90 zł 122,34 zł
MAYORAL 3215 Szorty
MAYORAL 3215 Szorty
89,00 zł 49,00 zł
MAYORAL 4966 Plisowana sukienka dla dziewczynki
MAYORAL 4966 Plisowana sukienka dla dziewczynki
181,90 zł 109,14 zł
MAYORAL 3058  BLUZKA KRÓTKI RĘKAW DZIEWCZĘCA
MAYORAL 3058 BLUZKA KRÓTKI RĘKAW DZIEWCZĘCA
59,00 zł 39,90 zł
MAYORAL 6455 Kurtka Sztuczna Skóra
MAYORAL 6455 Kurtka Sztuczna Skóra
251,90 zł 138,54 zł
MAYORAL 6971 Sukienka Sun
MAYORAL 6971 Sukienka Sun
122,90 zł 67,59 zł
MAYORAL 4974 col 55 Sukienka w srebrzyste groszki
MAYORAL 4974 col 55 Sukienka w srebrzyste groszki
158,90 zł 95,34 zł
MAYORAL 4144 BLUZKA CHŁOPIĘCA POLO Z KOŁNIERZYKIEM
MAYORAL 4144 BLUZKA CHŁOPIĘCA POLO Z KOŁNIERZYKIEM
74,00 zł 49,90 zł
szt.
MAYORAL 6028 Koszulka bez rękawów z nadrukiem
MAYORAL 6028 Koszulka bez rękawów z nadrukiem
88,90 zł 57,79 zł
SLY Sukienka 021B /SM/18
SLY Sukienka 021B /SM/18
319,00 zł 279,00 zł
MAYORAL 6503 Spodnie jeansy
MAYORAL 6503 Spodnie jeansy
129,00 zł 97,00 zł
MAYORAL 46522 Botki
MAYORAL 46522 Botki
219,90 zł 131,94 zł
MAYORAL 7483 Kurtka łączona
MAYORAL 7483 Kurtka łączona
310,90 zł 186,54 zł
MAYORAL 3513 Spodnie klasyczne
MAYORAL 3513 Spodnie klasyczne
127,90 zł 83,13 zł
MAYORAL 10556 col 73 Zestaw slipek dla chłopca
MAYORAL 10556 col 73 Zestaw slipek dla chłopca
70,90 zł 46,08 zł
MAYORAL 3911 col.92 Spódnica Tiul
MAYORAL 3911 col.92 Spódnica Tiul
103,90 zł 57,14 zł
MAYORAL 4946 col 71 Sukienka łącz. z trykotem
MAYORAL 4946 col 71 Sukienka łącz. z trykotem
184,90 zł 110,94 zł
MAYORAL 3014 col 69 Koszulka k/r kontrast
MAYORAL 3014 col 69 Koszulka k/r kontrast
73,90 zł 48,04 zł
MAYORAL 4916 Spódnica Jeans
MAYORAL 4916 Spódnica Jeans
118,90 zł 84,00 zł
MAYORAL 3922 Sukienka satynowa z zakładkami
MAYORAL 3922 Sukienka satynowa z zakładkami
205,90 zł 123,54 zł
MAYORAL 4459 col 84 Kurtka ocieplana
MAYORAL 4459 col 84 Kurtka ocieplana
190,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 6208 col 30 Szorty jeans z aplikacją
MAYORAL 6208 col 30 Szorty jeans z aplikacją
125,90 zł 81,84 zł
MAYORAL 7946 TUNIKA BŁYSZCZĄCA
MAYORAL 7946 TUNIKA BŁYSZCZĄCA
169,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 6302 col 87 bolerko rozp. dzianina
MAYORAL 6302 col 87 bolerko rozp. dzianina
100,90 zł 65,59 zł
MAYORAL 332 col. 32 SWETER ROZP. DZIAN.
MAYORAL 332 col. 32 SWETER ROZP. DZIAN.
109,90 zł 60,44 zł
MAYORAL 4735 Komplet childrens
MAYORAL 4735 Komplet childrens
141,90 zł 85,14 zł
szt.
MAYORAL 3190 Komplet 2 bluzki
MAYORAL 3190 Komplet 2 bluzki
117,90 zł 70,74 zł
MAYORAL 4906 Spódniczka żakard
MAYORAL 4906 Spódniczka żakard
121,90 zł 73,14 zł
MAYORAL 7477 Łączona kurtka chłopięca
MAYORAL 7477 Łączona kurtka chłopięca
253,90 zł 152,34 zł
MAYORAL 7720 col 90 Komplet EVERY DAY
MAYORAL 7720 col 90 Komplet EVERY DAY
166,90 zł 108,90 zł
MAYORAL 7410 col.33 Bluza Sweet
MAYORAL 7410 col.33 Bluza Sweet
134,90 zł 87,90 zł
MAYORAL 44775 Buty typu chelsea dla chłopca
MAYORAL 44775 Buty typu chelsea dla chłopca
203,90 zł 159,90 zł
MAYORAL 7490 KURTKA Pikowana
MAYORAL 7490 KURTKA Pikowana
239,00 zł 149,00 zł
MAYORAL 742 col 72  Długie spodnie basic
MAYORAL 742 col 72 Długie spodnie basic
68,90 zł 44,79 zł
MAYORAL 10744 col 69 Stopki
MAYORAL 10744 col 69 Stopki
29,00 zł 22,00 zł
MAYORAL 611 col 15 Bermudy dzianina basic
MAYORAL 611 col 15 Bermudy dzianina basic
55,90 zł 36,33 zł
MAYORAL 6529 Spodnie  jeans szare
MAYORAL 6529 Spodnie jeans szare
124,00 zł 89,00 zł
MAYORAL 7534 Spodnie Jeans
MAYORAL 7534 Spodnie Jeans
159,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 10579 Zestaw krótkich skarpetek basic
MAYORAL 10579 Zestaw krótkich skarpetek basic
38,90 zł 25,28 zł
MAYORAL 4035 Bluzka Podróż
MAYORAL 4035 Bluzka Podróż
60,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 7484 KURTKA DWUSTRONNA
MAYORAL 7484 KURTKA DWUSTRONNA
243,90 zł 159,90 zł
MAYORAL 3025 2-Pack Bluzki
MAYORAL 3025 2-Pack Bluzki
84,00 zł 59,00 zł
MAYORAL 7022 BLUZKA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 7022 BLUZKA CHŁOPIĘCA
69,00 zł 44,00 zł
MAYORAL 6158 col.66 Koszula  Slim-fit
MAYORAL 6158 col.66 Koszula Slim-fit
115,90 zł 69,54 zł
MAYORAL 4045  Bluzka Beautiful
MAYORAL 4045 Bluzka Beautiful
87,90 zł 59,90 zł
szt.
MAYORAL 7544 col 43 Długie spodnie z dzianiny
MAYORAL 7544 col 43 Długie spodnie z dzianiny
115,90 zł 69,54 zł
513 Spodnie klasyczne serża
513 Spodnie klasyczne serża
89,99 zł 53,99 zł
MAYORAL 7330 SWETER DZIEWCZĘCY
MAYORAL 7330 SWETER DZIEWCZĘCY
119,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 7022 Koszulka z długim rękawem CLUB
MAYORAL 7022 Koszulka z długim rękawem CLUB
62,90 zł 44,03 zł
MAYORAL 4933 col. 49 Sukienka tiul
MAYORAL 4933 col. 49 Sukienka tiul
171,90 zł 99,99 zł
MAYORAL 4320 Sweter dziewczęcy
MAYORAL 4320 Sweter dziewczęcy
99,90 zł 59,94 zł
MAYORAL 4725 Spodnie  legginsy
MAYORAL 4725 Spodnie legginsy
102,90 zł 61,74 zł
MAYORAL 7907 Spódnica z tiulu w groszki
MAYORAL 7907 Spódnica z tiulu w groszki
161,90 zł 119,90 zł
Produkt dnia
Reima Tec Kurtka 511186A col. 1811 Scenic
Reima Tec Kurtka 511186A col. 1811 Scenic
399,00 zł 319,00 zł
MAYORAL 3215 Szorty
MAYORAL 3215 Szorty
89,00 zł 49,00 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 46,14 zł
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
119,00 zł 69,00 zł
MAYORAL 4735 Komplet childrens
MAYORAL 4735 Komplet childrens
141,90 zł 85,14 zł
szt.
MAYORAL 3535 Spodnie
MAYORAL 3535 Spodnie
104,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
89,00 zł 67,00 zł
szt.
MAYORAL 3127 Koszula
MAYORAL 3127 Koszula
94,00 zł 71,00 zł
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
89,00 zł 67,00 zł
MAYORAL 42558 Trzewiki
MAYORAL 42558 Trzewiki
189,00 zł 113,40 zł
MAYORAL 4431 COL 17 Kamizelka ocieplana dwustronna
MAYORAL 4431 COL 17 Kamizelka ocieplana dwustronna
171,90 zł 149,90 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 3065 Koszulka Apaszka
MAYORAL 3065 Koszulka Apaszka
81,90 zł 45,04 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4946 Sukienka łącz. z trykotem
MAYORAL 4946 Sukienka łącz. z trykotem
184,90 zł 110,94 zł
szt.
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
58,90 zł 38,29 zł
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
145,90 zł 69,00 zł
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
207,90 zł 109,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl