Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 12zł, Pobranie - 14zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 199,00 zł.
Promocje
MAYORAL 4934 Sukienka z nadrukiem
MAYORAL 4934 Sukienka z nadrukiem
177,90 zł 115,90 zł
MAYORAL 4059  Bluzka Księżyc
MAYORAL 4059 Bluzka Księżyc
71,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 3233 Szorty koronkowe
MAYORAL 3233 Szorty koronkowe
79,00 zł 60,00 zł
MAYORAL 3466 Kurtka wiatrówka
MAYORAL 3466 Kurtka wiatrówka
169,90 zł 118,90 zł
MAYORAL 4970 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
MAYORAL 4970 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
129,00 zł 89,90 zł
szt.
MAYORAL 175 bluzka długi rękaw Basic
MAYORAL 175 bluzka długi rękaw Basic
58,90 zł 37,90 zł
MAYORAL 7951 Tunika Strass
MAYORAL 7951 Tunika Strass
142,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 3996 Sukienka Pejzaż
MAYORAL 3996 Sukienka Pejzaż
108,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 45710 Balerinki
MAYORAL 45710 Balerinki
160,90 zł 112,90 zł
MAYORAL 6613 Spodenki Kąpielowe
MAYORAL 6613 Spodenki Kąpielowe
98,90 zł 79,90 zł
MAYORAL 6009 col.82 Koszulka z nitami
MAYORAL 6009 col.82 Koszulka z nitami
84,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 3053 2-PACK Bluzki na ramiączka
MAYORAL 3053 2-PACK Bluzki na ramiączka
84,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 7500 col 81 Spodnie długie
MAYORAL 7500 col 81 Spodnie długie
86,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
94,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4032 bluzki długi rękaw 2-PACK
MAYORAL 4032 bluzki długi rękaw 2-PACK
94,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 7920 Spódnica ECO SKÓRA
MAYORAL 7920 Spódnica ECO SKÓRA
123,90 zł 80,90 zł
MAYORAL 7939 Sukienka Star
MAYORAL 7939 Sukienka Star
171,90 zł 119,90 zł
MAYORAL 7704 Legginsy nadruk wąż
MAYORAL 7704 Legginsy nadruk wąż
130,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 3442 Bluza rozpinana
MAYORAL 3442 Bluza rozpinana
109,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3067 col.58 Koszulka Buciki
MAYORAL 3067 col.58 Koszulka Buciki
89,90 zł 56,90 zł
MAYORAL 3229 Bermudy Jeans
MAYORAL 3229 Bermudy Jeans
115,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 7433 Bezrękawnik dwustronny
MAYORAL 7433 Bezrękawnik dwustronny
198,90 zł 159,90 zł
MAYORAL 4968 Komplet ze Spódnicą Tiul
MAYORAL 4968 Komplet ze Spódnicą Tiul
168,90 zł 104,90 zł
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
110,00 zł 83,00 zł
MAYORAL 7011 Bluzka NSW
MAYORAL 7011 Bluzka NSW
74,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 4127 Koszula minikratka
MAYORAL 4127 Koszula minikratka
92,90 zł 54,90 zł
MAYORAL 7410 Bluza Sweet
MAYORAL 7410 Bluza Sweet
134,90 zł 87,90 zł
MAYORAL 6238 Krótkie spodenki bojówki
MAYORAL 6238 Krótkie spodenki bojówki
115,90 zł 81,90 zł
MAYORAL 7920 col.88 Spódnica ECO SKÓRA
MAYORAL 7920 col.88 Spódnica ECO SKÓRA
123,90 zł 79,90 zł
MAYORAL 7069 Bluzka Deress Me Chic
MAYORAL 7069 Bluzka Deress Me Chic
85,90 zł 54,90 zł
MAYORAL 7904 Spódnica Plisowana
MAYORAL 7904 Spódnica Plisowana
126,90 zł 79,90 zł
MAYORAL 3526 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
MAYORAL 3526 SPODNIE JEANSY CHŁOPIĘCE
104,00 zł 54,00 zł
MAYORAL 6900 Garnitur
MAYORAL 6900 Garnitur
399,90 zł 299,90 zł
MAYORAL 10982 Czapka z daszkiem
MAYORAL 10982 Czapka z daszkiem
42,90 zł 29,90 zł
MAYORAL 7421 col34 Bluza chłopięca
MAYORAL 7421 col34 Bluza chłopięca
154,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 6521 col 21 Spodnie
MAYORAL 6521 col 21 Spodnie
124,00 zł 93,00 zł
MAYORAL 4945  Sukienka tiul
MAYORAL 4945 Sukienka tiul
143,90 zł 93,90 zł
MAYORAL 4019 Bluzki 2-pack
MAYORAL 4019 Bluzki 2-pack
92,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 3250  Bermudy chłopięce
MAYORAL 3250 Bermudy chłopięce
112,90 zł 78,90 zł
MAYORAL 7716 Komplet DREAMING
MAYORAL 7716 Komplet DREAMING
179,90 zł 116,90 zł
MAYORAL 10158 Czapka z daszkiem
MAYORAL 10158 Czapka z daszkiem
41,90 zł 29,90 zł
MAYORAL 7534 Spodnie Jeans
MAYORAL 7534 Spodnie Jeans
159,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 3209 Bermudy z  Paskiem
MAYORAL 3209 Bermudy z Paskiem
122,90 zł 79,90 zł
MAYORAL 3438 col 84 Bluza rozpinana
MAYORAL 3438 col 84 Bluza rozpinana
115,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3077 Koszulka Parfum
MAYORAL 3077 Koszulka Parfum
85,90 zł 54,90 zł
MAYORAL 7537 Spodnie slim fit
MAYORAL 7537 Spodnie slim fit
155,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 6905 col.28 Spódnica Ażurowa
MAYORAL 6905 col.28 Spódnica Ażurowa
124,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4500 col.22 Spodnie Długie
MAYORAL 4500 col.22 Spodnie Długie
77,90 zł 50,90 zł
MAYORAL 611 col. 47 BERMUDY DZIANINA
MAYORAL 611 col. 47 BERMUDY DZIANINA
58,90 zł 49,00 zł
MAYORAL 3916 Spódniczka
MAYORAL 3916 Spódniczka
99,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 6449 Kurtka
MAYORAL 6449 Kurtka
159,00 zł 120,00 zł
MAYORAL 4061 col 74  Bluzka Beauty
MAYORAL 4061 col 74 Bluzka Beauty
78,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 310 SWETER CHŁOPIĘCY
MAYORAL 310 SWETER CHŁOPIĘCY
69,00 zł 49,00 zł
MAYORAL 4961  Sukienka Sowa
MAYORAL 4961 Sukienka Sowa
165,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 7039 Bluzki  2-Pack Games
MAYORAL 7039 Bluzki 2-Pack Games
106,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 7043 Bluzka Bonny
MAYORAL 7043 Bluzka Bonny
94,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 7469 Kurtka w kwiaty
MAYORAL 7469 Kurtka w kwiaty
258,90 zł 199,90 zł
MAYORAL 4928 Sukienka Kratka
MAYORAL 4928 Sukienka Kratka
202,90 zł 129,90 zł
MAYORAL 6316 Sweter dziewczęcy
MAYORAL 6316 Sweter dziewczęcy
117,90 zł 81,90 zł
MAYORAL 4103  Bluzka Polo pieski
MAYORAL 4103 Bluzka Polo pieski
103,90 zł 69,90 zł
szt.
MAYORAL 6160 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 6160 Bluzka krótki rękaw
101,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 43568 col 88 Mokasyny
MAYORAL 43568 col 88 Mokasyny
164,00 zł 123,00 zł
MAYORAL 7449 Col 91 KURTKA
MAYORAL 7449 Col 91 KURTKA
219,00 zł 129,90 zł
MAYORAL 7717 Spodnie legginsy w kwiaty
MAYORAL 7717 Spodnie legginsy w kwiaty
120,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 6071 Koszulka Hallo
MAYORAL 6071 Koszulka Hallo
78,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 44522 Botki
MAYORAL 44522 Botki
208,90 zł 145,90 zł
MAYORAL 4741 Spodnie  legginsy zamsz
MAYORAL 4741 Spodnie legginsy zamsz
86,90 zł 60,90 zł
MACIEJKA NATURALNA 6923 BOTKI MŁODZIEŻOWE 36-41
MACIEJKA NATURALNA 6923 BOTKI MŁODZIEŻOWE 36-41
279,00 zł 199,90 zł
MAYORAL 6464 Bluza chłopięca
MAYORAL 6464 Bluza chłopięca
144,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4431 Bluzka La'Premiere
MAYORAL 4431 Bluzka La'Premiere
90,90 zł 63,90 zł
MAYORAL 1151 Koszula k/r
MAYORAL 1151 Koszula k/r
69,90 zł 49,90 zł
szt.
MAYORAL 6209 Szorty
MAYORAL 6209 Szorty
110,00 zł 82,00 zł
MAYORAL 10092 Komplet Czapka Szalik
MAYORAL 10092 Komplet Czapka Szalik
90,90 zł 54,90 zł
MAYORAL 4715 Spodnie  legginsy
MAYORAL 4715 Spodnie legginsy
99,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4815 Dres w groszki
MAYORAL 4815 Dres w groszki
180,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 4077 BLUZKA DZIEWCZĘCA
MAYORAL 4077 BLUZKA DZIEWCZĘCA
64,00 zł 44,00 zł
szt.
MAYORAL 6503 Spodnie jeansy
MAYORAL 6503 Spodnie jeansy
129,00 zł 97,00 zł
MAYORAL 7423 Bluza W-st
MAYORAL 7423 Bluza W-st
145,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 6717 Komplet  tunika z legginsami
MAYORAL 6717 Komplet tunika z legginsami
119,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 4946 ol 96 Sukienka Krata Flanela
MAYORAL 4946 ol 96 Sukienka Krata Flanela
207,90 zł 134,90 zł
MAYORAL 4323 Sweter w Kwiatki
MAYORAL 4323 Sweter w Kwiatki
158,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 45,90 zł
MAYORAL 4514 Spodnie Jeans
MAYORAL 4514 Spodnie Jeans
135,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 10152 Skarpety Krótkie- stopki
MAYORAL 10152 Skarpety Krótkie- stopki
32,90 zł 24,90 zł
Mayoral 7099 Bluzka Dziewczęca
Mayoral 7099 Bluzka Dziewczęca
74,00 zł 44,00 zł
szt.
MAYORAL 3147 Koszulka Polo
MAYORAL 3147 Koszulka Polo
69,00 zł 54,00 zł
MAYORAL 4704 Komplet  z leginsami
MAYORAL 4704 Komplet z leginsami
147,90 zł 95,90 zł
MAYORAL 7513 Spodnie chinosy
MAYORAL 7513 Spodnie chinosy
152,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 3141 KOSZULA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 3141 KOSZULA CHŁOPIĘCA
84,00 zł 69,00 zł
szt.
MAYORAL 7453 Col 3 KURTKA
MAYORAL 7453 Col 3 KURTKA
229,00 zł 119,00 zł
MAYORAL 7435 Bluza MC
MAYORAL 7435 Bluza MC
154,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 4554 SPODNIE DZIEWCZĘCE
MAYORAL 4554 SPODNIE DZIEWCZĘCE
119,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 6727 Strój Kąpielowy
MAYORAL 6727 Strój Kąpielowy
103,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4057 J'ADORE
MAYORAL 4057 J'ADORE
75,90 zł 44,90 zł
MAYORAL 6402 Bluza chłopięca
MAYORAL 6402 Bluza chłopięca
124,90 zł 86,90 zł
Produkt dnia
MAYORAL 6535 Komplet bluzka z szortami
MAYORAL 6535 Komplet bluzka z szortami
110,00 zł 83,00 zł
MAYORAL 4057 col.43 J'ADORE
MAYORAL 4057 col.43 J'ADORE
75,90 zł 44,90 zł
MAYORAL 3259 Krótkie Spodenki
MAYORAL 3259 Krótkie Spodenki
113,90 zł 72,90 zł
MAYORAL 3325  Sweter
MAYORAL 3325 Sweter
94,00 zł 71,00 zł
MAYORAL 3323 Sweter rozpinany
MAYORAL 3323 Sweter rozpinany
84,00 zł 63,00 zł
MAYORAL 4959 Tunika SUPER01
MAYORAL 4959 Tunika SUPER01
111,90 zł 78,90 zł
MAYORAL 3059 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3059 Bluzka krótki rękaw
54,00 zł 41,00 zł
MAYORAL 3629 Komplet bluzka i spodenki
MAYORAL 3629 Komplet bluzka i spodenki
74,00 zł 56,00 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 45,90 zł
MAYORAL 3273 Krótkie spodenki z szelkami
MAYORAL 3273 Krótkie spodenki z szelkami
110,00 zł 83,00 zł
MAYORAL 3069 col90 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3069 col90 Bluzka krótki rękaw
59,00 zł 45,00 zł
MAYORAL 6117 Bluzka na ramiączka
MAYORAL 6117 Bluzka na ramiączka
109,00 zł 82,00 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 3996 Sukienka WV
MAYORAL 3996 Sukienka WV
97,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 4103  Bluzka Polo pieski
MAYORAL 4103 Bluzka Polo pieski
103,90 zł 69,90 zł
szt.
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
63,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 43663 col 21 Mokasyny
MAYORAL 43663 col 21 Mokasyny
207,90 zł 169,90 zł
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
62,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 043 Dres chłopięcy
MAYORAL 043 Dres chłopięcy
182,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
199,00 zł 139,00 zł
MAYORAL 10034 Skarpetki 3-PACK
MAYORAL 10034 Skarpetki 3-PACK
36,90 zł 24,90 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl