Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 14zł, Pobranie - 16zł
Darmowa dostawa (Paczkomat) już od 199,00 zł.
Promocje
MAYORAL 7976 Sukienka dzianina paski
MAYORAL 7976 Sukienka dzianina paski
152,90 zł 107,03 zł
MAYORAL 7062 Koszulka w buty
MAYORAL 7062 Koszulka w buty
94,90 zł 56,94 zł
MAYORAL 7401 Bluza dla dziewczynki
MAYORAL 7401 Bluza dla dziewczynki
128,90 zł 90,23 zł
szt.
MAYORAL 7054 col 65 Koszulka z napisami
MAYORAL 7054 col 65 Koszulka z napisami
85,90 zł 51,54 zł
MAYORAL 45075 col 64 mokasyny dla chłopca (31-35)
MAYORAL 45075 col 64 mokasyny dla chłopca (31-35)
225,90 zł 146,84 zł
MAYORAL 3001 Koszulka w kapelusze
MAYORAL 3001 Koszulka w kapelusze
78,90 zł 55,23 zł
MAYORAL 6016 col 47 Koszulka dla dziewczynki
MAYORAL 6016 col 47 Koszulka dla dziewczynki
81,90 zł 57,33 zł
MAYORAL 7424 Pulower z napisem łączony
MAYORAL 7424 Pulower z napisem łączony
121,90 zł 73,14 zł
MAYORAL 6505 Spodnie dł.dzianina
MAYORAL 6505 Spodnie dł.dzianina
130,90 zł 85,09 zł
MAYORAL 4164 KOSZULA  DZIEWCZĘCA
MAYORAL 4164 KOSZULA DZIEWCZĘCA
99,00 zł 49,90 zł
szt.
MAYORAL 3172 Bluzka na ramiączka
MAYORAL 3172 Bluzka na ramiączka
69,90 zł 38,44 zł
MAYORAL 6201 Szorty koronka
MAYORAL 6201 Szorty koronka
118,90 zł 77,28 zł
MAYORAL 7039 Bluzki  2-Pack Games
MAYORAL 7039 Bluzki 2-Pack Games
106,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 7503 col. 50 Spodnie z paskiem
MAYORAL 7503 col. 50 Spodnie z paskiem
137,90 zł 82,74 zł
MAYORAL 3542 Długie spodnie
MAYORAL 3542 Długie spodnie
137,90 zł 96,53 zł
MAYORAL 7451 col 75 Bluza z nadrukiem
MAYORAL 7451 col 75 Bluza z nadrukiem
146,90 zł 102,83 zł
MAYORAL 6958 Spódnico-spodnie dla dziewczyny
MAYORAL 6958 Spódnico-spodnie dla dziewczyny
127,90 zł 89,53 zł
MAYORAL 4059 BLUZKA DZIEWCZĘCA
MAYORAL 4059 BLUZKA DZIEWCZĘCA
69,00 zł 39,90 zł
szt.
Mayoral 4718 SPODNIE BRYCZESY Dziewczęce
Mayoral 4718 SPODNIE BRYCZESY Dziewczęce
110,00 zł 55,00 zł
MAYORAL 7139 Bluzka z falbaną plisy
MAYORAL 7139 Bluzka z falbaną plisy
139,90 zł 97,93 zł
MAYORAL 7475 col 15 Bluza chłopięca
MAYORAL 7475 col 15 Bluza chłopięca
152,90 zł 107,03 zł
MAYORAL 7415 Kurtka długa
MAYORAL 7415 Kurtka długa
283,90 zł 198,73 zł
MAYORAL 6462 Płaszczyk
MAYORAL 6462 Płaszczyk
189,00 zł 103,95 zł
MAYORAL 7401 Bluza OUTSIDE
MAYORAL 7401 Bluza OUTSIDE
105,90 zł 63,54 zł
MAYORAL 7702 col 53 Leginsy dzianina roma
MAYORAL 7702 col 53 Leginsy dzianina roma
96,90 zł 67,83 zł
MAYORAL 6948 col 79 Sukienka paski nadruk
MAYORAL 6948 col 79 Sukienka paski nadruk
123,90 zł 80,53 zł
MAYORAL 4028 Bluzka STARMAN
MAYORAL 4028 Bluzka STARMAN
62,90 zł 44,03 zł
MAYORAL 6160 Bluzka dla dziewczyny
MAYORAL 6160 Bluzka dla dziewczyny
117,90 zł 82,53 zł
szt.
MAYORAL 4719 col 21 Leginsy w gwiazdki
MAYORAL 4719 col 21 Leginsy w gwiazdki
95,90 zł 67,13 zł
MAYORAL 4947 Komplet koszulka ze spódnicą
MAYORAL 4947 Komplet koszulka ze spódnicą
184,90 zł 129,43 zł
MAYORAL 7449 col 33 Bluza NK
MAYORAL 7449 col 33 Bluza NK
146,90 zł 102,83 zł
MAYORAL 3250 Elastyczne bermudy dla chłopca
MAYORAL 3250 Elastyczne bermudy dla chłopca
113,90 zł 68,34 zł
MAYORAL 3203 Szorty z motywem w kwiaty
MAYORAL 3203 Szorty z motywem w kwiaty
98,90 zł 64,28 zł
MAYORAL 3910 Spódnica na szelkach jeans
MAYORAL 3910 Spódnica na szelkach jeans
146,90 zł 102,83 zł
MAYORAL 3819 COL 61 Dres 2 pary spodni
MAYORAL 3819 COL 61 Dres 2 pary spodni
197,90 zł 138,53 zł
MAYORAL 7071 Bluzka Samochód
MAYORAL 7071 Bluzka Samochód
89,90 zł 62,90 zł
MAYORAL 173 col 47 Bluzka basic
MAYORAL 173 col 47 Bluzka basic
43,90 zł 30,73 zł
MAYORAL 4968 col 77 Sukienka aksamit
MAYORAL 4968 col 77 Sukienka aksamit
174,90 zł 122,43 zł
MAYORAL 6454 col 55 Bluza dla dziewczyny
MAYORAL 6454 col 55 Bluza dla dziewczyny
109,90 zł 76,93 zł
MAYORAL 3528 Spodnie w kwiaty
MAYORAL 3528 Spodnie w kwiaty
104,90 zł 62,94 zł
szt.
MAYORAL 4306 col 27 Sweter w kokardki
MAYORAL 4306 col 27 Sweter w kokardki
114,90 zł 80,43 zł
MAYORAL 3911 Spódnica Tiul
MAYORAL 3911 Spódnica Tiul
103,90 zł 57,14 zł
MAYORAL 7805 Dres dla chłopaka
MAYORAL 7805 Dres dla chłopaka
198,90 zł 139,23 zł
szt.
MAYORAL 857 col 39 Podkoszulka
MAYORAL 857 col 39 Podkoszulka
34,90 zł 19,19 zł
MAYORAL 6404 col 55 Bluza z koronką dla dziewczyny
MAYORAL 6404 col 55 Bluza z koronką dla dziewczyny
114,90 zł 74,68 zł
szt.
MAYORAL 4115  Bluzka Polo Canadian
MAYORAL 4115 Bluzka Polo Canadian
102,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 6212 Szorty paski jeans
MAYORAL 6212 Szorty paski jeans
119,90 zł 71,94 zł
MAYORAL 3233 col 21 Bermudy jeans z kieszeniami
MAYORAL 3233 col 21 Bermudy jeans z kieszeniami
101,90 zł 66,24 zł
MAYORAL 44179 Trzewiki chłopięce
MAYORAL 44179 Trzewiki chłopięce
189,90 zł 132,93 zł
MAYORAL 3173 Koszula chłopięca
MAYORAL 3173 Koszula chłopięca
118,90 zł 83,23 zł
MAYORAL 3035 col 74 Koszulka k/r furgonetka
MAYORAL 3035 col 74 Koszulka k/r furgonetka
60,90 zł 39,58 zł
MAYORAL 4438 Col.59 KURTKA DWUSTRONNA
MAYORAL 4438 Col.59 KURTKA DWUSTRONNA
219,00 zł 109,00 zł
szt.
MAYORAL 3024 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3024 Bluzka krótki rękaw
59,90 zł 35,94 zł
szt.
MAYORAL 6965 Sukienka dla dziewczyny
MAYORAL 6965 Sukienka dla dziewczyny
183,90 zł 128,73 zł
MAYORAL 4431 Kamizelka ocieplana dwustronna
MAYORAL 4431 Kamizelka ocieplana dwustronna
171,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 4133 Bluzka polo denim
MAYORAL 4133 Bluzka polo denim
107,90 zł 75,53 zł
MAYORAL 4812 col 79 Dres z kapturem kontrastowym
MAYORAL 4812 col 79 Dres z kapturem kontrastowym
193,90 zł 135,73 zł
szt.
MAYORAL 4020 col 48 Bluzka BETTER
MAYORAL 4020 col 48 Bluzka BETTER
57,90 zł 40,53 zł
MAYORAL 2962 Sukienka jeans z haftem
MAYORAL 2962 Sukienka jeans z haftem
139,90 zł 97,93 zł
MAYORAL 356 Sweter chłopięcy
MAYORAL 356 Sweter chłopięcy
99,90 zł 69,93 zł
MAYORAL 6452 Kurtka dwustronna
MAYORAL 6452 Kurtka dwustronna
207,90 zł 114,34 zł
MAYORAL 10785 Col 52 Skarpetki dla dziewczynki
MAYORAL 10785 Col 52 Skarpetki dla dziewczynki
39,90 zł 27,93 zł
MAYORAL 6702 Legginsy dziewczęce
MAYORAL 6702 Legginsy dziewczęce
63,90 zł 35,14 zł
MAYORAL 3445 Pulower z kołnierzykiem
MAYORAL 3445 Pulower z kołnierzykiem
124,90 zł 68,69 zł
MAYORAL 7491 Bluza z dzianiny drapanej z logiem
MAYORAL 7491 Bluza z dzianiny drapanej z logiem
158,90 zł 111,23 zł
MAYORAL 4951 Komplet spódnica tiul
MAYORAL 4951 Komplet spódnica tiul
184,90 zł 129,43 zł
MAYORAL 3138 Koszulka polo we wzory
MAYORAL 3138 Koszulka polo we wzory
89,90 zł 53,94 zł
szt.
MAYORAL 7337 Kamizelka ocieplana
MAYORAL 7337 Kamizelka ocieplana
169,90 zł 118,93 zł
MAYORAL 7720 Komplet z leginsami
MAYORAL 7720 Komplet z leginsami
174,90 zł 122,43 zł
MAYORAL 6231 Bermudy jeansowe z przetarciami
MAYORAL 6231 Bermudy jeansowe z przetarciami
138,90 zł 90,28 zł
MAYORAL 6163 Bluzka luźna tunika
MAYORAL 6163 Bluzka luźna tunika
123,90 zł 86,73 zł
MAYORAL 4932 Tunika z Muślimem
MAYORAL 4932 Tunika z Muślimem
179,90 zł 107,94 zł
MAYORAL 7415 col 91 Płaszcz dziewczęcy
MAYORAL 7415 col 91 Płaszcz dziewczęcy
283,90 zł 198,73 zł
MAYORAL 3813 col 88 Dres dwie pary spodni
MAYORAL 3813 col 88 Dres dwie pary spodni
199,90 zł 139,90 zł
MAYORAL 10801 col 25 Pasek dla chłopca
MAYORAL 10801 col 25 Pasek dla chłopca
30,90 zł 21,63 zł
MAYORAL 7124 Bluzka Polo
MAYORAL 7124 Bluzka Polo
122,90 zł 86,03 zł
MAYORAL 7484 KURTKA DWUSTRONNA
MAYORAL 7484 KURTKA DWUSTRONNA
243,90 zł 134,15 zł
MAYORAL 3962 Sukienka
MAYORAL 3962 Sukienka
153,90 zł 84,64 zł
MAYORAL 7524 col 71 Spodnie jogger fit
MAYORAL 7524 col 71 Spodnie jogger fit
137,90 zł 82,74 zł
MAYORAL 6035 Koszulka z krótkim rękawem Quady
MAYORAL 6035 Koszulka z krótkim rękawem Quady
66,90 zł 43,49 zł
MAYORAL 7920 col 21 Sukienka trykotowa ze strassem
MAYORAL 7920 col 21 Sukienka trykotowa ze strassem
219,90 zł 153,93 zł
MAYORAL 10255 col 47 Rękawiczki gładkie
MAYORAL 10255 col 47 Rękawiczki gładkie
27,90 zł 19,90 zł
MAYORAL 10556 col 72 Zestaw slipek dla chłopca
MAYORAL 10556 col 72 Zestaw slipek dla chłopca
70,90 zł 46,08 zł
MAYORAL 46522 Botki
MAYORAL 46522 Botki
219,90 zł 131,94 zł
MAYORAL 10891 Szlik z kapturem
MAYORAL 10891 Szlik z kapturem
84,90 zł 29,90 zł
MAYORAL 2048 Komplet 2 bluzek
MAYORAL 2048 Komplet 2 bluzek
87,90 zł 61,53 zł
MAYORAL 10101 col 22 SKARPETKI 3-PACK
MAYORAL 10101 col 22 SKARPETKI 3-PACK
39,90 zł 23,94 zł
MAYORAL 3124 col 21 Koszulka polo d/r paski
MAYORAL 3124 col 21 Koszulka polo d/r paski
106,90 zł 69,49 zł
MAYORAL 3952 Sukienka dla dziewczynki
MAYORAL 3952 Sukienka dla dziewczynki
174,90 zł 122,43 zł
MAYORAL 3537 Spodnie w kwiaty
MAYORAL 3537 Spodnie w kwiaty
96,90 zł 53,29 zł
MAYORAL 320 col 19 Bolerko rozp. dzian.
MAYORAL 320 col 19 Bolerko rozp. dzian.
77,90 zł 50,63 zł
MAYORAL 4312 Sweter samochód
MAYORAL 4312 Sweter samochód
119,90 zł 83,93 zł
Kontakt

Dom Mody Wioletta Jaskólska

 Targówek - Bródno

   Ul. Bazyliańska 16

   03-203 Warszawa

telefon 605-206-555

kontakt@domekmody.pl

Konto bankowe

mbank 73 1140 2004 0000 3402 5933 3785

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 742 col 27 Spodnie dresowe
MAYORAL 742 col 27 Spodnie dresowe
69,90 zł 48,93 zł
szt.
MAYORAL 742 col 23 Spodnie dresowe
MAYORAL 742 col 23 Spodnie dresowe
69,90 zł 48,93 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
szt.
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
szt.
MAYORAL 10467 col 11 Zestaw 3 bokserek
MAYORAL 10467 col 11 Zestaw 3 bokserek
66,90 zł 40,14 zł
MAYORAL 4930  Sukienka trykotowa piórka
MAYORAL 4930 Sukienka trykotowa piórka
179,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 10467 col 12 Zestaw 3 bokserek
MAYORAL 10467 col 12 Zestaw 3 bokserek
66,90 zł 40,14 zł
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
58,90 zł 38,29 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl