Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 12zł, Pobranie - 14zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 200,00 zł.
Promocje
MAYORAL 4423 Bezrękawnik dwustronny
MAYORAL 4423 Bezrękawnik dwustronny
163,90 zł 98,34 zł
szt.
MAYORAL 326 col 48 Sweterek rozpinany
MAYORAL 326 col 48 Sweterek rozpinany
108,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 6912 col 70 Sukienka koronki
MAYORAL 6912 col 70 Sukienka koronki
221,90 zł 144,23 zł
FALCON 3115 PÓŁBUTY DZIEWCZĘCE
FALCON 3115 PÓŁBUTY DZIEWCZĘCE
129,00 zł 79,00 zł
MAYORAL 4812 col 27 Dres Chłopięcy
MAYORAL 4812 col 27 Dres Chłopięcy
164,90 zł 107,90 zł
MAYORAL 6931 col 80 Sukienka tiul
MAYORAL 6931 col 80 Sukienka tiul
215,90 zł 140,34 zł
MAYORAL 10293 col 69 Komplet czapka szalik
MAYORAL 10293 col 69 Komplet czapka szalik
107,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 7505 Spodnie denim
MAYORAL 7505 Spodnie denim
152,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 3047 Koszulka d/r "my outfit"
MAYORAL 3047 Koszulka d/r "my outfit"
69,90 zł 45,44 zł
MAYORAL 6711 Komplet Okulry
MAYORAL 6711 Komplet Okulry
151,90 zł 83,54 zł
MAYORAL 3907 col 91 Sukienka z tiulem kwiaty 3D
MAYORAL 3907 col 91 Sukienka z tiulem kwiaty 3D
192,90 zł 125,38 zł
MAYORAL 6702 Leginsy moro
MAYORAL 6702 Leginsy moro
93,90 zł 56,34 zł
MAYORAL 538 SPODNIE JEANS SLIM FIT
MAYORAL 538 SPODNIE JEANS SLIM FIT
141,90 zł 78,04 zł
MAYORAL 4970 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
MAYORAL 4970 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
129,00 zł 69,90 zł
szt.
MAYORAL 7478 PŁASZCZYK
MAYORAL 7478 PŁASZCZYK
239,00 zł 139,00 zł
MAYORAL 3606  Komplet sportowy Skate
MAYORAL 3606 Komplet sportowy Skate
137,90 zł 89,63 zł
MAYORAL 1032 Koszulka z długim rękawem
MAYORAL 1032 Koszulka z długim rękawem
58,90 zł 38,29 zł
Angel's Face Spódniczka SWEET PEA
Angel's Face Spódniczka SWEET PEA
259,00 zł 199,00 zł
MAYORAL 3937 Sukienka jeansowa dla dziewczynki
MAYORAL 3937 Sukienka jeansowa dla dziewczynki
152,90 zł 99,38 zł
MAYORAL 4459 col 86 Kurtka ocieplana
MAYORAL 4459 col 86 Kurtka ocieplana
190,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 3229 Bermudy Jeans
MAYORAL 3229 Bermudy Jeans
115,90 zł 63,74 zł
MAYORAL 4407 Bluza Wilk
MAYORAL 4407 Bluza Wilk
109,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 7951 Tunika Strass
MAYORAL 7951 Tunika Strass
142,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 4021 Bluzka Formuła
MAYORAL 4021 Bluzka Formuła
64,90 zł 41,90 zł
MAYORAL 7954 Dzianinowa sukienka z aplikacjami
MAYORAL 7954 Dzianinowa sukienka z aplikacjami
144,90 zł 86,94 zł
szt.
MAYORAL 3209 Bermudy z  Paskiem
MAYORAL 3209 Bermudy z Paskiem
122,90 zł 67,59 zł
MAYORAL 7912 Spódnica TIUL
MAYORAL 7912 Spódnica TIUL
118,90 zł 77,90 zł
MAYORAL 7139 Koszula gładka
MAYORAL 7139 Koszula gładka
129,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 3227 Bermudy typu chinos we wzorki
MAYORAL 3227 Bermudy typu chinos we wzorki
137,90 zł 89,63 zł
MAYORAL 6406 col 52 Kurtka jeansowa typu bomber
MAYORAL 6406 col 52 Kurtka jeansowa typu bomber
188,90 zł 122,79 zł
MAYORAL 47025 Balerinki komunijne (36-38)
MAYORAL 47025 Balerinki komunijne (36-38)
169,90 zł 110,43 zł
MAYORAL 7907 Spódnica z tiulu w groszki
MAYORAL 7907 Spódnica z tiulu w groszki
161,90 zł 119,90 zł
MAYORAL 7418 KURTKA
MAYORAL 7418 KURTKA
199,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 6438 Bluza chłopięca
MAYORAL 6438 Bluza chłopięca
136,90 zł 79,00 zł
MAYORAL 6464 Bluza bawełniana z kapturem
MAYORAL 6464 Bluza bawełniana z kapturem
147,90 zł 88,74 zł
MAYORAL 6208 col 30 Szorty jeans z aplikacją
MAYORAL 6208 col 30 Szorty jeans z aplikacją
125,90 zł 81,84 zł
MAYORAL 7934 Sukienka z gazy dla dziewczynki
MAYORAL 7934 Sukienka z gazy dla dziewczynki
185,90 zł 139,90 zł
MAYORAL 7022 Koszulka z długim rękawem CLUB
MAYORAL 7022 Koszulka z długim rękawem CLUB
62,90 zł 44,03 zł
MAYORAL 7037 Bluzka z aplikacjami
MAYORAL 7037 Bluzka z aplikacjami
98,90 zł 59,34 zł
MAYORAL 6916 Sukienka dla dziewczynki
MAYORAL 6916 Sukienka dla dziewczynki
210,90 zł 137,09 zł
MAYORAL 3422 Marynarka
MAYORAL 3422 Marynarka
212,90 zł 127,74 zł
MAYORAL 7704 col 83 Legginsy nadruk wąż
MAYORAL 7704 col 83 Legginsy nadruk wąż
130,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 7041 col 45 Bluzka Ride
MAYORAL 7041 col 45 Bluzka Ride
68,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 7524 col 73 Spodnie jogger fit
MAYORAL 7524 col 73 Spodnie jogger fit
137,90 zł 82,74 zł
SLY Sukienka po komunijna 11B  /SM/19
SLY Sukienka po komunijna 11B /SM/19
329,00 zł 289,00 zł
MAYORAL 7428 Bluza chłopięca
MAYORAL 7428 Bluza chłopięca
167,90 zł 114,90 zł
MAYORAL 6543 Komplet Monica
MAYORAL 6543 Komplet Monica
151,90 zł 83,54 zł
MAYORAL 6709 col.63 Komplet Glitter
MAYORAL 6709 col.63 Komplet Glitter
151,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 4060 bluzka długi rękaw LIFE
MAYORAL 4060 bluzka długi rękaw LIFE
73,90 zł 39,90 zł
MAYORAL 7415 Dwustronna kamizelka dla dziewczynki
MAYORAL 7415 Dwustronna kamizelka dla dziewczynki
174,90 zł 104,94 zł
MAYORAL 3260  Szorty jeans
MAYORAL 3260 Szorty jeans
107,90 zł 59,34 zł
MAYORAL 4138 col 94 Koszula z muszką
MAYORAL 4138 col 94 Koszula z muszką
116,90 zł 81,83 zł
MAYORAL 6225 col 10 Bermudy laundry
MAYORAL 6225 col 10 Bermudy laundry
135,90 zł 88,34 zł
MAYORAL 4029 col 50 Bluzka miś/wilk
MAYORAL 4029 col 50 Bluzka miś/wilk
62,90 zł 46,90 zł
MAYORAL 7488 Col 43 PŁASZCZYK Z KAPELUSZEM
MAYORAL 7488 Col 43 PŁASZCZYK Z KAPELUSZEM
249,00 zł 99,00 zł
MAYORAL 504 SPODNIE CHŁOPIĘCE
MAYORAL 504 SPODNIE CHŁOPIĘCE
99,00 zł 49,00 zł
szt.
MAYORAL 3135 Koszula k/r stójka
MAYORAL 3135 Koszula k/r stójka
85,90 zł 55,83 zł
MAYORAL 7723 col 91 Jeginsy ze sztucznej skóry
MAYORAL 7723 col 91 Jeginsy ze sztucznej skóry
142,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 6702 Legginsy dziewczęce
MAYORAL 6702 Legginsy dziewczęce
63,90 zł 35,14 zł
MAYORAL 3810 col 84 Dres chłopięcy
MAYORAL 3810 col 84 Dres chłopięcy
199,90 zł 129,93 zł
MAYORAL 3140 col 80 koszula krótki rękaw
MAYORAL 3140 col 80 koszula krótki rękaw
80,90 zł 44,49 zł
MAYORAL 4110 Koszulka polo łączona
MAYORAL 4110 Koszulka polo łączona
103,90 zł 72,73 zł
MAYORAL 717 LEGINSY DZIEWCZĘCE
MAYORAL 717 LEGINSY DZIEWCZĘCE
44,00 zł 29,90 zł
MAYORAL 3528 Spodnie w kwiaty
MAYORAL 3528 Spodnie w kwiaty
104,90 zł 62,94 zł
szt.
MAYORAL 082 Spodnie z Jeansowe z tkaniny
MAYORAL 082 Spodnie z Jeansowe z tkaniny
119,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 10589 col 29 Opaska z kwiatami dla dziewczynki
MAYORAL 10589 col 29 Opaska z kwiatami dla dziewczynki
49,90 zł 32,44 zł
szt.
MAYORAL 320 col 12 Bolerko rozp. dzian.
MAYORAL 320 col 12 Bolerko rozp. dzian.
77,90 zł 50,63 zł
MAYORAL 6111 Bluzka na ramiączkach
MAYORAL 6111 Bluzka na ramiączkach
112,90 zł 73,38 zł
MAYORAL 4419 Bluza "active project" dla chłopca
MAYORAL 4419 Bluza "active project" dla chłopca
119,90 zł 83,93 zł
GEOX SAVAGE J641VB 011BC C0016 PÓŁBUTY
GEOX SAVAGE J641VB 011BC C0016 PÓŁBUTY
219,00 zł 199,00 zł
MAYORAL 10937 col 93 Skarpetki 3 pary
MAYORAL 10937 col 93 Skarpetki 3 pary
31,90 zł 17,54 zł
MAYORAL 3081 col.25 Koszulka  be wild
MAYORAL 3081 col.25 Koszulka be wild
62,90 zł 37,74 zł
MAYORAL 7723 col 89 Jeginsy ze sztucznej skóry
MAYORAL 7723 col 89 Jeginsy ze sztucznej skóry
142,90 zł 89,90 zł
szt.
MAYORAL 6124 col 14 Koszula k/r detale
MAYORAL 6124 col 14 Koszula k/r detale
110,90 zł 72,09 zł
MAYORAL 3920 Sukienka
MAYORAL 3920 Sukienka
208,90 zł 114,89 zł
MAYORAL 10894 col. 66 Komplet Czapka Szalik
MAYORAL 10894 col. 66 Komplet Czapka Szalik
115,90 zł 69,54 zł
MAYORAL 4427 Pulower Sowa
MAYORAL 4427 Pulower Sowa
123,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 6271 Spodenki Jeansowe
MAYORAL 6271 Spodenki Jeansowe
104,00 zł 78,00 zł
Produkt dnia
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
89,00 zł 67,00 zł
MAYORAL 3535 Spodnie
MAYORAL 3535 Spodnie
104,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 611 col51 Krótkie spodenki
MAYORAL 611 col51 Krótkie spodenki
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
89,00 zł 67,00 zł
szt.
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
119,00 zł 69,00 zł
MAYORAL 3127 Koszula
MAYORAL 3127 Koszula
94,00 zł 71,00 zł
MAYORAL 4431 COL 17 Kamizelka ocieplana dwustronna
MAYORAL 4431 COL 17 Kamizelka ocieplana dwustronna
171,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 42558 Trzewiki
MAYORAL 42558 Trzewiki
189,00 zł 113,40 zł
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
104,00 zł 78,00 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 46,14 zł
MAYORAL 3187 col 10 Bluzka tunikowa z falbankami
MAYORAL 3187 col 10 Bluzka tunikowa z falbankami
128,90 zł 70,89 zł
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
110,00 zł 83,00 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 4946 Sukienka łącz. z trykotem
MAYORAL 4946 Sukienka łącz. z trykotem
184,90 zł 110,94 zł
szt.
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
207,90 zł 109,00 zł
szt.
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
58,90 zł 38,29 zł
MAYORAL 3065 Koszulka Apaszka
MAYORAL 3065 Koszulka Apaszka
81,90 zł 45,04 zł
szt.
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
145,90 zł 69,00 zł
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
199,00 zł 139,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl