Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 12zł, Pobranie - 14zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 200,00 zł.
Promocje
MAYORAL 4438 PŁASZCZYK
MAYORAL 4438 PŁASZCZYK
169,00 zł 89,90 zł
MAYORAL 6084 Bluzka długi rękaw
MAYORAL 6084 Bluzka długi rękaw
79,90 zł 47,94 zł
MAYORAL 3987 col.83 Sukienka Rower
MAYORAL 3987 col.83 Sukienka Rower
119,90 zł 65,94 zł
MAYORAL 7033 Bluzka Another way
MAYORAL 7033 Bluzka Another way
75,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 6042 Koszulka CHIC
MAYORAL 6042 Koszulka CHIC
86,90 zł 52,14 zł
MAYORAL 4909 col. 66 Spódnica tiul
MAYORAL 4909 col. 66 Spódnica tiul
130,90 zł 78,54 zł
MAYORAL 231 BERMUDY 5 KIESZENI
MAYORAL 231 BERMUDY 5 KIESZENI
101,90 zł 56,04 zł
szt.
MAYORAL 4115  Bluzka Polo Canadian
MAYORAL 4115 Bluzka Polo Canadian
102,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 4519 col. 37 Spodnie długie
MAYORAL 4519 col. 37 Spodnie długie
115,90 zł 69,54 zł
MAYORAL 3023 Koszulka Skate
MAYORAL 3023 Koszulka Skate
62,90 zł 34,59 zł
szt.
MAYORAL 3026 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3026 Bluzka krótki rękaw
52,90 zł 31,74 zł
MAYORAL 3534 Spodnie
MAYORAL 3534 Spodnie
86,90 zł 47,79 zł
MAYORAL 4029 col 50 Bluzka miś/wilk
MAYORAL 4029 col 50 Bluzka miś/wilk
62,90 zł 46,90 zł
MAYORAL 4010 bluzka długi rękaw
MAYORAL 4010 bluzka długi rękaw
58,90 zł 39,90 zł
MAYORAL 7027 Bluzka Adventure
MAYORAL 7027 Bluzka Adventure
71,90 zł 49,90 zł
Reima Kurtka 531252 col. 6772 GLOW
Reima Kurtka 531252 col. 6772 GLOW
439,00 zł 349,00 zł
MAYORAL 7134 KOSZULA CHŁOPIĘCA NUKUTAVAKE
MAYORAL 7134 KOSZULA CHŁOPIĘCA NUKUTAVAKE
94,00 zł 56,40 zł
MAYORAL 3072  BLUZKA  DZIEWCZĘCA
MAYORAL 3072 BLUZKA DZIEWCZĘCA
59,00 zł 29,00 zł
szt.
MAYORAL 6944 col.30 Sukienka wzory
MAYORAL 6944 col.30 Sukienka wzory
171,90 zł 103,14 zł
MAYORAL 3977  SUKIENKA DZIEWCZĘCA
MAYORAL 3977 SUKIENKA DZIEWCZĘCA
189,00 zł 109,90 zł
MAYORAL 10937 col 93 Skarpetki 3 pary
MAYORAL 10937 col 93 Skarpetki 3 pary
31,90 zł 17,54 zł
MAYORAL 4710 Komplet  z leginsami
MAYORAL 4710 Komplet z leginsami
137,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4407 KURTKA
MAYORAL 4407 KURTKA
169,00 zł 149,00 zł
MAYORAL 3472 Płaszcz
MAYORAL 3472 Płaszcz
171,90 zł 94,54 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 4200 Bermudy Flanela Krata
MAYORAL 4200 Bermudy Flanela Krata
129,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 7464 Kurtka Jeansowa
MAYORAL 7464 Kurtka Jeansowa
208,90 zł 135,90 zł
MAYORAL 4147 KOSZULA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4147 KOSZULA CHŁOPIĘCA
79,00 zł 54,90 zł
MAYORAL 3522 Komplet koszulką i spodniami
MAYORAL 3522 Komplet koszulką i spodniami
155,90 zł 93,54 zł
MAYORAL 320 SWETER ROZP. DZIAN.
MAYORAL 320 SWETER ROZP. DZIAN.
79,00 zł 43,45 zł
MAYORAL 4438 COL.39 PŁASZCZYK
MAYORAL 4438 COL.39 PŁASZCZYK
169,00 zł 89,90 zł
MAYORAL 234 SZORTY SERŻA BASIC
MAYORAL 234 SZORTY SERŻA BASIC
98,90 zł 54,39 zł
MAYORAL 7043 Bluzka Bonny
MAYORAL 7043 Bluzka Bonny
94,90 zł 59,90 zł
szt.
MAYORAL 4905 Spódnica
MAYORAL 4905 Spódnica
138,90 zł 79,00 zł
MAYORAL 4322 Sweter JUST START
MAYORAL 4322 Sweter JUST START
156,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 3035 Koszulka Longboard
MAYORAL 3035 Koszulka Longboard
54,90 zł 30,19 zł
MAYORAL 10255 col 47 Rękawiczki gładkie
MAYORAL 10255 col 47 Rękawiczki gładkie
27,90 zł 19,90 zł
MAYORAL 4906 Spódnica
MAYORAL 4906 Spódnica
141,90 zł 91,90 zł
MAYORAL 7059 BLUZKA DZIEWCZĘCA
MAYORAL 7059 BLUZKA DZIEWCZĘCA
59,00 zł 39,90 zł
MAYORAL 6221 col.72 Szorty z falbankami
MAYORAL 6221 col.72 Szorty z falbankami
124,90 zł 59,00 zł
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
94,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 3985 Sukienka
MAYORAL 3985 Sukienka
110,00 zł 69,00 zł
MAYORAL 4495 Kurtka Chłopięca
MAYORAL 4495 Kurtka Chłopięca
236,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 830  bluzka Basic
MAYORAL 830 bluzka Basic
61,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 3023 BLUZKA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 3023 BLUZKA CHŁOPIĘCA
54,00 zł 34,90 zł
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
MAYORAL 6201 Szorty z paskiem
110,00 zł 83,00 zł
MAYORAL 4061 col 74  Bluzka Beauty
MAYORAL 4061 col 74 Bluzka Beauty
78,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 7433 Bezrękawnik dwustronny
MAYORAL 7433 Bezrękawnik dwustronny
198,90 zł 119,34 zł
MAYORAL 7723 col 91 Jeginsy ze sztucznej skóry
MAYORAL 7723 col 91 Jeginsy ze sztucznej skóry
142,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 44344-87 TRZEWIK CHŁOPIĘCY
MAYORAL 44344-87 TRZEWIK CHŁOPIĘCY
129,00 zł 99,00 zł
MAYORAL 43623 Balerinki
MAYORAL 43623 Balerinki
136,90 zł 69,00 zł
Mayoral 4908 SPÓDNICA Dziewczęca
Mayoral 4908 SPÓDNICA Dziewczęca
99,00 zł 49,90 zł
MAYORAL 45859 Balerinki z kokardką (rozm 31-35)
MAYORAL 45859 Balerinki z kokardką (rozm 31-35)
158,90 zł 95,34 zł
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
104,00 zł 78,00 zł
MAYORAL 10277 col 16 Rajstopy
MAYORAL 10277 col 16 Rajstopy
37,90 zł 29,90 zł
MAYORAL 4320 col 33 Sweter 2-PACK
MAYORAL 4320 col 33 Sweter 2-PACK
159,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 6521 col 21 Spodnie
MAYORAL 6521 col 21 Spodnie
124,00 zł 93,00 zł
MAYORAL 4537 Spodnie z szelkami
MAYORAL 4537 Spodnie z szelkami
129,90 zł 77,94 zł
MAYORAL 3814 Dres chłopięcy
MAYORAL 3814 Dres chłopięcy
156,90 zł 86,29 zł
MAYORAL 47788 col.85  Mokasyny
MAYORAL 47788 col.85 Mokasyny
251,90 zł 138,54 zł
MAYORAL 6448 Trencz
MAYORAL 6448 Trencz
169,00 zł 92,95 zł
MAYORAL 45673 Tenisówki 33-38
MAYORAL 45673 Tenisówki 33-38
180,90 zł 99,49 zł
MAYORAL 6007 Koszulka z nadrukiem
MAYORAL 6007 Koszulka z nadrukiem
74,90 zł 41,19 zł
MAYORAL 48789 TRZEWIKI DLA CHŁOPCA
MAYORAL 48789 TRZEWIKI DLA CHŁOPCA
225,90 zł 199,90 zł
Mayoral 3981 KOMPLET TUNIKA Z LEGGINSAMI
Mayoral 3981 KOMPLET TUNIKA Z LEGGINSAMI
129,00 zł 59,90 zł
MAYORAL 7534 Spodnie Jeans
MAYORAL 7534 Spodnie Jeans
159,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 705 col 26 Spodnie Dresowe Basic
MAYORAL 705 col 26 Spodnie Dresowe Basic
78,90 zł 69,90 zł
szt.
MAYORAL 4031 Bluzki 2-pack
MAYORAL 4031 Bluzki 2-pack
92,90 zł 64,90 zł
MAYORAL 7918 Spódnica TIUL
MAYORAL 7918 Spódnica TIUL
103,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 3086 Koszulki na ramiączka 2-pack
MAYORAL 3086 Koszulki na ramiączka 2-pack
77,90 zł 46,74 zł
MAYORAL 3070 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3070 Bluzka krótki rękaw
62,90 zł 37,74 zł
MAYORAL 4011 col 34 Bluzka motory
MAYORAL 4011 col 34 Bluzka motory
56,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 6460 col. 79 Bawełniana bluza z kapturem
MAYORAL 6460 col. 79 Bawełniana bluza z kapturem
135,90 zł 81,54 zł
MAYORAL 7015 Bluzka tenisówki
MAYORAL 7015 Bluzka tenisówki
77,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 3448 Bluza rozpinana
MAYORAL 3448 Bluza rozpinana
109,90 zł 65,94 zł
MAYORAL 6723 col.43 Strój Kąpielowy góra
MAYORAL 6723 col.43 Strój Kąpielowy góra
61,90 zł 34,04 zł
szt.
GEOX ROBY J5418A 0FU54 C9999 ŚNIEGOWCE ŚWIECĄCE
GEOX ROBY J5418A 0FU54 C9999 ŚNIEGOWCE ŚWIECĄCE
349,00 zł 299,00 zł
MAYORAL 6160 Koszula stretch  Slim-fit
MAYORAL 6160 Koszula stretch Slim-fit
121,90 zł 73,14 zł
MAYORAL 3097 Koszulka Brooklyn
MAYORAL 3097 Koszulka Brooklyn
70,90 zł 38,99 zł
MAYORAL 4459 col 85 Kurtka ocieplana
MAYORAL 4459 col 85 Kurtka ocieplana
190,90 zł 169,90 zł
szt.
MAYORAL 3092 Koszulka na ramiączka
MAYORAL 3092 Koszulka na ramiączka
63,90 zł 38,34 zł
MAYORAL 705 col 29 Spodnie Dresowe Basic
MAYORAL 705 col 29 Spodnie Dresowe Basic
78,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 3083 col.15 Koszulka chłopięca
MAYORAL 3083 col.15 Koszulka chłopięca
62,90 zł 37,74 zł
MAYORAL 6610 Komplet chłopięcy
MAYORAL 6610 Komplet chłopięcy
113,90 zł 68,64 zł
MAYORAL 7477 Marynarka
MAYORAL 7477 Marynarka
259,90 zł 139,94 zł
MAYORAL 6082 Koszulka sportowa
MAYORAL 6082 Koszulka sportowa
90,90 zł 54,54 zł
MAYORAL 4116 col.93 bluzka długi rękaw POLO
MAYORAL 4116 col.93 bluzka długi rękaw POLO
105,90 zł 68,90 zł
MAYORAL 4718 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
MAYORAL 4718 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
139,00 zł 49,90 zł
szt.
Produkt dnia
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
89,00 zł 67,00 zł
MAYORAL 3419 Marynarka
MAYORAL 3419 Marynarka
159,00 zł 89,00 zł
MAYORAL 4057 J'ADORE
MAYORAL 4057 J'ADORE
75,90 zł 45,54 zł
MAYORAL 3427 Kurtka Bejsbolowa Jeans
MAYORAL 3427 Kurtka Bejsbolowa Jeans
151,90 zł 83,54 zł
szt.
MAYORAL 7057 Bluzka Shine
MAYORAL 7057 Bluzka Shine
94,90 zł 59,90 zł
szt.
MAYORAL 4735 Komplet childrens
MAYORAL 4735 Komplet childrens
141,90 zł 85,14 zł
MAYORAL 3445 Kamizelka
MAYORAL 3445 Kamizelka
69,00 zł 54,00 zł
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
104,00 zł 78,00 zł
MAYORAL 3523 Krótkie spodenki Jeans
MAYORAL 3523 Krótkie spodenki Jeans
99,00 zł 74,00 zł
MAYORAL 611 Krótkie spodenki
MAYORAL 611 Krótkie spodenki
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
119,00 zł 69,00 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 3996 Sukienka WV
MAYORAL 3996 Sukienka WV
97,90 zł 58,74 zł
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
63,90 zł 47,90 zł
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3003 KOSZULKA APLIKACJA PLECAK
MAYORAL 3003 KOSZULKA APLIKACJA PLECAK
69,90 zł 38,44 zł
szt.
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 3720 Piżama
MAYORAL 3720 Piżama
79,00 zł 55,00 zł
MAYORAL 4103  Bluzka Polo pieski
MAYORAL 4103 Bluzka Polo pieski
103,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4009 Bluzka Samochody
MAYORAL 4009 Bluzka Samochody
60,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
199,00 zł 139,00 zł
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
MAYORAL 43663 col 22 Mokasyny
207,90 zł 109,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl