Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 14zł, Pobranie - 16zł
Darmowa dostawa (Paczkomat) już od 199,00 zł.
Promocje
MAYORAL 1898 col 41 Dres dziewczęcy
MAYORAL 1898 col 41 Dres dziewczęcy
159,90 zł 111,93 zł
szt.
MAYORAL 7402 col 18 Pulower piesek cekiny
MAYORAL 7402 col 18 Pulower piesek cekiny
122,90 zł 86,03 zł
MAYORAL 7418 Kurtka z kapturem dla dziewczyny
MAYORAL 7418 Kurtka z kapturem dla dziewczyny
219,90 zł 153,93 zł
MAYORAL 3017 col 31 Koszulka nadruk
MAYORAL 3017 col 31 Koszulka nadruk
63,90 zł 44,73 zł
MAYORAL 45075 col 64 mokasyny dla chłopca (31-35)
MAYORAL 45075 col 64 mokasyny dla chłopca (31-35)
225,90 zł 146,84 zł
MAYORAL 4014 Bluzka torebka
MAYORAL 4014 Bluzka torebka
76,90 zł 53,83 zł
MAYORAL 10800 Pasek dla chłopca
MAYORAL 10800 Pasek dla chłopca
30,90 zł 21,63 zł
MAYORAL 4505 Długie spodnie dżinsowe
MAYORAL 4505 Długie spodnie dżinsowe
137,90 zł 96,53 zł
MAYORAL 6008 Koszulka dla dziewczyny
MAYORAL 6008 Koszulka dla dziewczyny
81,90 zł 57,33 zł
MAYORAL 3541 Komplet Cupcakes
MAYORAL 3541 Komplet Cupcakes
137,90 zł 75,84 zł
MAYORAL 4344 Sweter rozpinany
MAYORAL 4344 Sweter rozpinany
165,90 zł 99,54 zł
MAYORAL 4305 Sweter rozp.dzian. ściągacz
MAYORAL 4305 Sweter rozp.dzian. ściągacz
105,90 zł 74,13 zł
MAYORAL 7022 Koszulka z długim rękawem CLUB
MAYORAL 7022 Koszulka z długim rękawem CLUB
62,90 zł 44,03 zł
MAYORAL 3536 Spodnie
MAYORAL 3536 Spodnie
84,90 zł 46,69 zł
MAYORAL 3005 Koszulka k/r w paski
MAYORAL 3005 Koszulka k/r w paski
81,90 zł 53,24 zł
MAYORAL 10808 Plecak dla dziewczynki
MAYORAL 10808 Plecak dla dziewczynki
139,90 zł 97,93 zł
szt.
MAYORAL 10313 col 64 Rajstopy
MAYORAL 10313 col 64 Rajstopy
46,90 zł 32,90 zł
MAYORAL 6147 Koszula dla chłopaka
MAYORAL 6147 Koszula dla chłopaka
109,90 zł 99,00 zł
MAYORAL 7800 col 47 DRES EVENT
MAYORAL 7800 col 47 DRES EVENT
198,90 zł 129,00 zł
MAYORAL 6065 col 11 Koszulka dla chłopaka
MAYORAL 6065 col 11 Koszulka dla chłopaka
63,90 zł 44,73 zł
szt.
Mayoral 7364 Col.18 Sweter Rozpinany Dziewczęcy
Mayoral 7364 Col.18 Sweter Rozpinany Dziewczęcy
149,00 zł 89,00 zł
szt.
MAYORAL 7401 Bluza OUTSIDE
MAYORAL 7401 Bluza OUTSIDE
105,90 zł 63,54 zł
MAYORAL 3052 col 24 Koszulka wildlife
MAYORAL 3052 col 24 Koszulka wildlife
58,90 zł 41,23 zł
MAYORAL 44039 Kozaczki dla dziewczynki
MAYORAL 44039 Kozaczki dla dziewczynki
267,90 zł 187,53 zł
MAYORAL 4495 Kurtka Chłopięca
MAYORAL 4495 Kurtka Chłopięca
236,90 zł 142,14 zł
szt.
MAYORAL 10782 Skarpetki dla chłopca
MAYORAL 10782 Skarpetki dla chłopca
35,90 zł 25,13 zł
MAYORAL 7923 Sukienka łączona
MAYORAL 7923 Sukienka łączona
198,90 zł 139,23 zł
MAYORAL 7017 Bluzka Photo
MAYORAL 7017 Bluzka Photo
75,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 4449 Kurtka dla chłopca
MAYORAL 4449 Kurtka dla chłopca
244,90 zł 171,43 zł
MAYORAL 7024 col 83 Bluzka college
MAYORAL 7024 col 83 Bluzka college
77,90 zł 54,53 zł
MAYORAL 6449 Kurtka przeciwwiatrowa
MAYORAL 6449 Kurtka przeciwwiatrowa
229,90 zł 160,93 zł
MAYORAL 4404 col 59 Pulower
MAYORAL 4404 col 59 Pulower
104,90 zł 73,43 zł
MAYORAL 6709 col.63 Komplet Glitter
MAYORAL 6709 col.63 Komplet Glitter
151,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 7502 Spodnie z Paskiem
MAYORAL 7502 Spodnie z Paskiem
145,90 zł 80,25 zł
MAYORAL 7401 Bluza dla dziewczynki
MAYORAL 7401 Bluza dla dziewczynki
128,90 zł 90,23 zł
szt.
Mayoral 4974 Tunika Dziewczęca
Mayoral 4974 Tunika Dziewczęca
129,00 zł 49,90 zł
MAYORAL 6426 Bluza z kapturem i nadrukiem palm
MAYORAL 6426 Bluza z kapturem i nadrukiem palm
168,90 zł 109,78 zł
MAYORAL 4114 col 12 Bluzka polo paski
MAYORAL 4114 col 12 Bluzka polo paski
104,90 zł 73,43 zł
MAYORAL 3252  Bermudy kratka
MAYORAL 3252 Bermudy kratka
114,90 zł 63,19 zł
szt.
MAYORAL 4322 Sweter JUST START
MAYORAL 4322 Sweter JUST START
156,90 zł 89,00 zł
MAYORAL 6112 col 26 Bluzka popelinowa z falbanką
MAYORAL 6112 col 26 Bluzka popelinowa z falbanką
124,90 zł 81,18 zł
MAYORAL 3618 Komplet 2-pack
MAYORAL 3618 Komplet 2-pack
97,90 zł 58,74 zł
MAYORAL 4426 Kurtka pikowana
MAYORAL 4426 Kurtka pikowana
219,90 zł 159,90 zł
MAYORAL 10109 KOMPLET CZAPKA SZALIK
MAYORAL 10109 KOMPLET CZAPKA SZALIK
117,90 zł 49,00 zł
MAYORAL 6003 Koszulka dla dziewczyny
MAYORAL 6003 Koszulka dla dziewczyny
81,90 zł 57,33 zł
MAYORAL 4503 Spodnie eleganckie
MAYORAL 4503 Spodnie eleganckie
120,90 zł 49,00 zł
MAYORAL 554 Jeginsy basic dla dziewczyny
MAYORAL 554 Jeginsy basic dla dziewczyny
110,90 zł 72,09 zł
MAYORAL 6149 Koszula dla chłopaka
MAYORAL 6149 Koszula dla chłopaka
99,90 zł 69,93 zł
szt.
MAYORAL 10556 col 73 Zestaw slipek dla chłopca
MAYORAL 10556 col 73 Zestaw slipek dla chłopca
70,90 zł 46,08 zł
MAYORAL 705 col 30 Spodnie Dresowe Basic
MAYORAL 705 col 30 Spodnie Dresowe Basic
78,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4420 KURTKA
MAYORAL 4420 KURTKA
159,00 zł 99,00 zł
MAYORAL 6130 Koszula jeans
MAYORAL 6130 Koszula jeans
101,90 zł 56,04 zł
MAYORAL 7481 Kurtka z futerkiem dwustronna
MAYORAL 7481 Kurtka z futerkiem dwustronna
299,90 zł 179,94 zł
MAYORAL 3522 Komplet koszulką i spodniami
MAYORAL 3522 Komplet koszulką i spodniami
155,90 zł 93,54 zł
MAYORAL 4725 Spodnie  legginsy
MAYORAL 4725 Spodnie legginsy
102,90 zł 61,74 zł
MAYORAL 4138 Koszula z muszką
MAYORAL 4138 Koszula z muszką
116,90 zł 81,83 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 4906 Spódnica
MAYORAL 4906 Spódnica
141,90 zł 85,14 zł
MAYORAL 4512 col 53 Długie spodnie soft slim fit
MAYORAL 4512 col 53 Długie spodnie soft slim fit
114,90 zł 80,43 zł
MAYORAL 6807 Dres chłopięcy
MAYORAL 6807 Dres chłopięcy
199,90 zł 139,93 zł
MAYORAL 748 col 92 Leginsy basic długie
MAYORAL 748 col 92 Leginsy basic długie
38,90 zł 27,23 zł
MAYORAL 6423 col 56 Kurtka Pikowana
MAYORAL 6423 col 56 Kurtka Pikowana
174,00 zł 119,00 zł
MAYORAL 7005 col 72 bluzka Think Happy
MAYORAL 7005 col 72 bluzka Think Happy
91,90 zł 64,33 zł
MAYORAL 10574 Zestaw 3 par skarpet Surf
MAYORAL 10574 Zestaw 3 par skarpet Surf
35,90 zł 23,34 zł
MAYORAL 4424 Bluza gładka na misiu
MAYORAL 4424 Bluza gładka na misiu
128,90 zł 90,23 zł
MAYORAL 4917 Spódnica kratka
MAYORAL 4917 Spódnica kratka
133,90 zł 79,00 zł
MAYORAL 7060 Bluzka DREAMS
MAYORAL 7060 Bluzka DREAMS
82,90 zł 49,74 zł
MAYORAL 7477 col 49 Kurtka ocieplana
MAYORAL 7477 col 49 Kurtka ocieplana
249,90 zł 149,90 zł
szt.
MAYORAL 6058 col 32 Koszulka dla chłopaka
MAYORAL 6058 col 32 Koszulka dla chłopaka
68,90 zł 48,23 zł
MAYORAL 4448 Bluza Piesek
MAYORAL 4448 Bluza Piesek
105,90 zł 63,54 zł
MAYORAL 4500 Spodnie Długie
MAYORAL 4500 Spodnie Długie
77,90 zł 55,00 zł
MAYORAL 4935 Sukienka Koronki
MAYORAL 4935 Sukienka Koronki
172,90 zł 89,00 zł
MAYORAL 10435 Szal we wzory
MAYORAL 10435 Szal we wzory
67,90 zł 40,74 zł
MAYORAL 45736 Tenisówki
MAYORAL 45736 Tenisówki
137,90 zł 75,84 zł
MAYORAL 10938 col 12 stópki 3pary
MAYORAL 10938 col 12 stópki 3pary
29,90 zł 16,44 zł
LEGO WEAR 21478 Jordan Kurtka NINJAGO
LEGO WEAR 21478 Jordan Kurtka NINJAGO
379,00 zł 322,15 zł
MAYORAL 10062 Col 60 RAJSTOPY
MAYORAL 10062 Col 60 RAJSTOPY
50,90 zł 35,00 zł
MAYORAL 4741 Spodnie  legginsy zamsz
MAYORAL 4741 Spodnie legginsy zamsz
86,90 zł 52,14 zł
MAYORAL 3933 Sukienka z lamówką kwiat
MAYORAL 3933 Sukienka z lamówką kwiat
191,90 zł 124,73 zł
MAYORAL 7941 Sukienka łączona Awesome
MAYORAL 7941 Sukienka łączona Awesome
192,90 zł 135,03 zł
MAYORAL 6406 col 51 Kurtka jeansowa typu bomber
MAYORAL 6406 col 51 Kurtka jeansowa typu bomber
188,90 zł 122,79 zł
MAYORAL 2905 Spódnica ogrodniczka z tiulem
MAYORAL 2905 Spódnica ogrodniczka z tiulem
151,90 zł 106,33 zł
MAYORAL 7037 Bluzka z aplikacjami
MAYORAL 7037 Bluzka z aplikacjami
98,90 zł 59,34 zł
MAYORAL 7016 col 35 Bluzka punk girl
MAYORAL 7016 col 35 Bluzka punk girl
77,90 zł 54,53 zł
MAYORAL 6421 col 67 Marynarka len elegancka
MAYORAL 6421 col 67 Marynarka len elegancka
264,90 zł 172,18 zł
Reima Tec Kurtka zimowa ROXANA 521570B 9994
Reima Tec Kurtka zimowa ROXANA 521570B 9994
619,00 zł 490,00 zł
MAYORAL 611 col 15 Bermudy dzianina basic
MAYORAL 611 col 15 Bermudy dzianina basic
55,90 zł 36,33 zł
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
83,90 zł 50,34 zł
szt.
LEGO 20496 JAKOB  kurtka zimowa odblaskowa
LEGO 20496 JAKOB kurtka zimowa odblaskowa
399,00 zł 339,00 zł
MAYORAL 4429 Bluza z nadrukiem z kapturem
MAYORAL 4429 Bluza z nadrukiem z kapturem
119,90 zł 83,93 zł
Kontakt

Dom Mody Wioletta Jaskólska

 Targówek - Bródno

   Ul. Bazyliańska 16

   03-203 Warszawa

telefon 605-206-555

kontakt@domekmody.pl

Konto bankowe

mbank 73 1140 2004 0000 3402 5933 3785

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 742 col 27 Spodnie dresowe
MAYORAL 742 col 27 Spodnie dresowe
69,90 zł 48,93 zł
szt.
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 742 col 23 Spodnie dresowe
MAYORAL 742 col 23 Spodnie dresowe
69,90 zł 48,93 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
szt.
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 10467 col 11 Zestaw 3 bokserek
MAYORAL 10467 col 11 Zestaw 3 bokserek
66,90 zł 40,14 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
MAYORAL 3909 Spódnica Szyfon
145,90 zł 69,00 zł
MAYORAL 4930  Sukienka trykotowa piórka
MAYORAL 4930 Sukienka trykotowa piórka
179,90 zł 99,90 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl