Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 14zł, Pobranie - 16zł
Darmowa dostawa (Paczkomat) już od 199,00 zł.
Promocje
MAYORAL 7048 Koszulka LUREKS
MAYORAL 7048 Koszulka LUREKS
103,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 356 Sweter chłopięcy
MAYORAL 356 Sweter chłopięcy
99,90 zł 69,93 zł
MAYORAL 3819 COL 60 Dres 2 pary spodni
MAYORAL 3819 COL 60 Dres 2 pary spodni
197,90 zł 138,53 zł
MAYORAL 327 Sweter zapinany na zamek
MAYORAL 327 Sweter zapinany na zamek
102,90 zł 72,03 zł
MAYORAL 515 Spodnie jeans slim fit basic
MAYORAL 515 Spodnie jeans slim fit basic
106,90 zł 69,49 zł
MAYORAL 743 col 67 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 743 col 67 Leginsy z dzianiny
115,90 zł 89,90 zł
szt.
MAYORAL 6124 col 14 Koszula k/r detale
MAYORAL 6124 col 14 Koszula k/r detale
110,90 zł 72,09 zł
MAYORAL 4307 Sweter  krata
MAYORAL 4307 Sweter krata
122,90 zł 73,74 zł
MAYORAL 6130 Koszula jeans
MAYORAL 6130 Koszula jeans
101,90 zł 56,04 zł
MAYORAL 7731 Komplet Runway
MAYORAL 7731 Komplet Runway
164,90 zł 104,90 zł
GEOX K3428P KURTKA ZIMOWA BEZRĘKAWNIK
GEOX K3428P KURTKA ZIMOWA BEZRĘKAWNIK
339,00 zł 199,90 zł
MAYORAL 7925 Sukienka z połyskującej tkaniny
MAYORAL 7925 Sukienka z połyskującej tkaniny
219,90 zł 153,93 zł
MAYORAL 7009 Bluzka COOL
MAYORAL 7009 Bluzka COOL
86,90 zł 60,83 zł
MAYORAL 45788 col.85 Mokasyny
MAYORAL 45788 col.85 Mokasyny
233,90 zł 128,64 zł
MAYORAL 10679 col 76 Podkolanówki
MAYORAL 10679 col 76 Podkolanówki
40,90 zł 28,63 zł
MAYORAL 705 col 30 Spodnie Dresowe Basic
MAYORAL 705 col 30 Spodnie Dresowe Basic
78,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 332 col 75 Trykotowy sweterek
MAYORAL 332 col 75 Trykotowy sweterek
103,90 zł 72,73 zł
MAYORAL 6030  Koszulka na ramiączka "vibes"
MAYORAL 6030 Koszulka na ramiączka "vibes"
87,90 zł 57,13 zł
MAYORAL 7544 col 43 Długie spodnie z dzianiny
MAYORAL 7544 col 43 Długie spodnie z dzianiny
115,90 zł 69,54 zł
MAYORAL 4127  Koszula w kratę
MAYORAL 4127 Koszula w kratę
117,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 3035 col 74 Koszulka k/r furgonetka
MAYORAL 3035 col 74 Koszulka k/r furgonetka
60,90 zł 39,58 zł
MAYORAL 3528 Spodnie lniane
MAYORAL 3528 Spodnie lniane
134,90 zł 94,43 zł
MAYORAL 3917 Sukienka dla dziewczynki
MAYORAL 3917 Sukienka dla dziewczynki
173,90 zł 121,73 zł
MAYORAL 1950 Komplet koszulki ze spódnicą
MAYORAL 1950 Komplet koszulki ze spódnicą
154,90 zł 108,43 zł
MAYORAL 3017 col 35 Koszulka nadruk
MAYORAL 3017 col 35 Koszulka nadruk
63,90 zł 44,73 zł
MAYORAL 3815 Kombinezon dla dziewczynki
MAYORAL 3815 Kombinezon dla dziewczynki
151,90 zł 106,33 zł
MAYORAL 4709 col 67 Kompl. leginsy płatki
MAYORAL 4709 col 67 Kompl. leginsy płatki
136,90 zł 95,83 zł
szt.
MAYORAL 6013 col 28 Koszulka wieża Eiffla
MAYORAL 6013 col 28 Koszulka wieża Eiffla
77,90 zł 54,53 zł
szt.
LEGO WEAR 21420 Josefine Kurtka zimowa
LEGO WEAR 21420 Josefine Kurtka zimowa
499,00 zł 424,15 zł
MAYORAL 45736 Tenisówki
MAYORAL 45736 Tenisówki
137,90 zł 75,84 zł
MAYORAL 7904 SPÓDNICA
MAYORAL 7904 SPÓDNICA
110,00 zł 59,00 zł
szt.
MAYORAL 4932 Sukienka żakard groszki
MAYORAL 4932 Sukienka żakard groszki
173,90 zł 121,73 zł
MAYORAL 47788  Mokasyny
MAYORAL 47788 Mokasyny
251,90 zł 138,54 zł
MAYORAL 6918 Sukienka żakardowa z lureksem
MAYORAL 6918 Sukienka żakardowa z lureksem
215,90 zł 140,34 zł
MAYORAL 6430 Kurtka ze skóry ekologicznej
MAYORAL 6430 Kurtka ze skóry ekologicznej
241,90 zł 145,14 zł
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
MAYORAL 6038 Koszulka buzia dziewczynki
83,90 zł 50,34 zł
szt.
MAYORAL 3246 Komplet bermudy koszula
MAYORAL 3246 Komplet bermudy koszula
169,90 zł 110,43 zł
MAYORAL 4431 Bluzka La'Premiere
MAYORAL 4431 Bluzka La'Premiere
90,90 zł 54,54 zł
MAYORAL 4953 Sukienka z dzianiny i tiulu
MAYORAL 4953 Sukienka z dzianiny i tiulu
135,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3442 Bluza rozpinana
MAYORAL 3442 Bluza rozpinana
109,90 zł 65,94 zł
MAYORAL 4303 Sweter
MAYORAL 4303 Sweter
110,90 zł 59,00 zł
MAYORAL 3052 col 24 Koszulka wildlife
MAYORAL 3052 col 24 Koszulka wildlife
58,90 zł 41,23 zł
MAYORAL 4487 col 32 Kurtka na polarze dwustronna
MAYORAL 4487 col 32 Kurtka na polarze dwustronna
158,90 zł 119,90 zł
MAYORAL 6225 col 11 Bermudy laundry
MAYORAL 6225 col 11 Bermudy laundry
135,90 zł 88,34 zł
szt.
MAYORAL 6039 col 43 Koszulka k/r "hoverboard"
MAYORAL 6039 col 43 Koszulka k/r "hoverboard"
66,90 zł 43,49 zł
szt.
MAYORAL 6035 Koszulka z krótkim rękawem Quady
MAYORAL 6035 Koszulka z krótkim rękawem Quady
66,90 zł 43,49 zł
MAYORAL 3172 Koszula chłopięca
MAYORAL 3172 Koszula chłopięca
91,90 zł 64,33 zł
MAYORAL 607 Szorty z dzianiny basic
MAYORAL 607 Szorty z dzianiny basic
59,90 zł 38,94 zł
MAYORAL 6312 col 24 Sweter dla dziewczyny
MAYORAL 6312 col 24 Sweter dla dziewczyny
137,90 zł 96,53 zł
MAYORAL 6529 Długie spodnie
MAYORAL 6529 Długie spodnie
122,90 zł 86,03 zł
MAYORAL 3057 Koszulka captain
MAYORAL 3057 Koszulka captain
58,90 zł 41,23 zł
MAYORAL 4303 Sweter z falbankami strassem
MAYORAL 4303 Sweter z falbankami strassem
128,90 zł 90,23 zł
MAYORAL 7509 col 53 Spodnie regular fit
MAYORAL 7509 col 53 Spodnie regular fit
137,90 zł 96,53 zł
GEOX SAVAGE J641VB 011BC C0016 PÓŁBUTY
GEOX SAVAGE J641VB 011BC C0016 PÓŁBUTY
219,00 zł 199,00 zł
MAYORAL 520 col 92 Spodnie serża slim fit basic
MAYORAL 520 col 92 Spodnie serża slim fit basic
107,90 zł 70,13 zł
MAYORAL 3071 Koszulka wild live
MAYORAL 3071 Koszulka wild live
58,90 zł 41,23 zł
MAYORAL 3811 col 55 Dres dwie pary spodni
MAYORAL 3811 col 55 Dres dwie pary spodni
199,90 zł 139,93 zł
MAYORAL 3000 Koszulka dla dziewczynki z obrazkiem
MAYORAL 3000 Koszulka dla dziewczynki z obrazkiem
78,90 zł 47,34 zł
szt.
MAYORAL 3910 Spódnica na szelkach jeans
MAYORAL 3910 Spódnica na szelkach jeans
146,90 zł 102,83 zł
MAYORAL 4409  Sweter
MAYORAL 4409 Sweter
120,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 7451 col 74 Bluza z nadrukiem
MAYORAL 7451 col 74 Bluza z nadrukiem
146,90 zł 102,83 zł
MAYORAL 4419 Bluza "active project" dla chłopca
MAYORAL 4419 Bluza "active project" dla chłopca
119,90 zł 83,93 zł
MAYORAL 538  SPODNIE JEANS SLIM FIT
MAYORAL 538 SPODNIE JEANS SLIM FIT
126,90 zł 76,14 zł
MAYORAL 7039 Bluzki  2-Pack Games
MAYORAL 7039 Bluzki 2-Pack Games
106,90 zł 74,90 zł
MAYORAL 6428 col 89 Bluza paski kolorowe
MAYORAL 6428 col 89 Bluza paski kolorowe
155,90 zł 101,34 zł
MAYORAL 3472 col.72 Bluza dzianinowa
MAYORAL 3472 col.72 Bluza dzianinowa
126,90 zł 76,14 zł
MAYORAL 0320 col 53 Bolerko
MAYORAL 0320 col 53 Bolerko
74,90 zł 44,94 zł
MAYORAL 7411 col 34 Ocieplana kamizelka
MAYORAL 7411 col 34 Ocieplana kamizelka
179,90 zł 125,93 zł
MAYORAL 6213 col 32  Komplet z szortami espadryle
MAYORAL 6213 col 32 Komplet z szortami espadryle
129,90 zł 84,43 zł
MAYORAL 3072 col 92 Koszulki na ramiączka i kr
MAYORAL 3072 col 92 Koszulki na ramiączka i kr
96,90 zł 67,83 zł
MAYORAL 7449 col 33 Bluza NK
MAYORAL 7449 col 33 Bluza NK
146,90 zł 102,83 zł
MAYORAL 7481 Kurtka z futerkiem dwustronna
MAYORAL 7481 Kurtka z futerkiem dwustronna
299,90 zł 179,94 zł
MAYORAL 6201 Szorty koronka
MAYORAL 6201 Szorty koronka
118,90 zł 77,28 zł
MAYORAL 7961 Łączona sukienka z nadrukiem
MAYORAL 7961 Łączona sukienka z nadrukiem
177,90 zł 106,74 zł
MAYORAL 4807 col 46 Dres MYRL dla chłopca
MAYORAL 4807 col 46 Dres MYRL dla chłopca
165,90 zł 116,13 zł
MAYORAL 7425 col 70 Kurtka długa połyskująca
MAYORAL 7425 col 70 Kurtka długa połyskująca
267,90 zł 187,53 zł
MAYORAL 4046 BLUZKA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4046 BLUZKA CHŁOPIĘCA
59,00 zł 39,90 zł
MAYORAL 600 col 44 Bermudy ze sznurkiem
MAYORAL 600 col 44 Bermudy ze sznurkiem
64,90 zł 45,43 zł
MAYORAL 48007 Baleriny dla dziewczynki
MAYORAL 48007 Baleriny dla dziewczynki
184,90 zł 129,43 zł
MAYORAL 4920 col 22 Sukienka kwiaty 3d
MAYORAL 4920 col 22 Sukienka kwiaty 3d
202,90 zł 142,03 zł
MAYORAL 6032 Koszulka z krótkim rękawem z nadrukiem
MAYORAL 6032 Koszulka z krótkim rękawem z nadrukiem
67,90 zł 44,13 zł
szt.
MAYORAL 10778 COL 79 Rajstopy
MAYORAL 10778 COL 79 Rajstopy
39,90 zł 27,93 zł
MAYORAL 10576 col 85 Zestaw krótkich skarpetek
MAYORAL 10576 col 85 Zestaw krótkich skarpetek
40,90 zł 26,59 zł
szt.
MAYORAL 7503 col 47 Długie spodnie
MAYORAL 7503 col 47 Długie spodnie
156,90 zł 109,83 zł
MAYORAL 3033 Koszulka Cieniowana
MAYORAL 3033 Koszulka Cieniowana
70,90 zł 38,99 zł
szt.
MAYORAL 6916 Sukienka dla dziewczynki
MAYORAL 6916 Sukienka dla dziewczynki
210,90 zł 137,09 zł
MAYORAL 4410 col 71 Kurtka dżinsowa
MAYORAL 4410 col 71 Kurtka dżinsowa
216,90 zł 151,83 zł
szt.
MAYORAL 4802 Dres w paski dla dziewczynki
MAYORAL 4802 Dres w paski dla dziewczynki
193,90 zł 135,73 zł
MAYORAL 4923 Sukienka Roma
MAYORAL 4923 Sukienka Roma
170,90 zł 119,90 zł
MAYORAL 6461 Kurtka jeansowa
MAYORAL 6461 Kurtka jeansowa
183,90 zł 128,73 zł
MAYORAL 4970 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
MAYORAL 4970 KOMPLET TUNIKA Z LEGINSAMI
129,00 zł 69,90 zł
szt.
MAYORAL 6900 Garnitur
MAYORAL 6900 Garnitur
399,90 zł 199,00 zł
Kontakt

Dom Mody Wioletta Jaskólska

 Targówek - Bródno

   Ul. Bazyliańska 16

   03-203 Warszawa

telefon 605-206-555

kontakt@domekmody.pl

Konto bankowe

mbank 73 1140 2004 0000 3402 5933 3785

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 742 col 27 Spodnie dresowe
MAYORAL 742 col 27 Spodnie dresowe
69,90 zł 48,93 zł
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 742 col 68  Spodnie dresowe basic
MAYORAL 742 col 68 Spodnie dresowe basic
68,90 zł 44,79 zł
szt.
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
MAYORAL 3976 col.30 Sukienka z motywem ażurowym
189,90 zł 109,90 zł
szt.
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 3701 col 45 Jegginsy długie z przetarciami
MAYORAL 3701 col 45 Jegginsy długie z przetarciami
92,90 zł 60,38 zł
szt.
MAYORAL 742 col 23 Spodnie dresowe
MAYORAL 742 col 23 Spodnie dresowe
69,90 zł 48,93 zł
MAYORAL 10467 col 11 Zestaw 3 bokserek
MAYORAL 10467 col 11 Zestaw 3 bokserek
66,90 zł 40,14 zł
MAYORAL 4930  Sukienka trykotowa piórka
MAYORAL 4930 Sukienka trykotowa piórka
179,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
MAYORAL 3702 col 68 Leginsy nadruk
58,90 zł 38,29 zł
szt.
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 10284 Leginsy z dzianiny
87,90 zł 59,90 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl