Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 12zł, Pobranie - 14zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 199,00 zł.
Promocje
MAYORAL 4427 Pulower Sowa
MAYORAL 4427 Pulower Sowa
123,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 7066 Bluzka Kartoniki
MAYORAL 7066 Bluzka Kartoniki
89,90 zł 57,90 zł
MAYORAL 7142 Koszula Jeans
MAYORAL 7142 Koszula Jeans
129,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 3810 Dres z bluzą z kapturem
MAYORAL 3810 Dres z bluzą z kapturem
171,90 zł 103,14 zł
MAYORAL 3264 Bermudy jeans palma
MAYORAL 3264 Bermudy jeans palma
127,90 zł 76,74 zł
MAYORAL 4525 col.47 Spodnie Ocieplane
MAYORAL 4525 col.47 Spodnie Ocieplane
123,90 zł 74,34 zł
MAYORAL 4046 BLUZKA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4046 BLUZKA CHŁOPIĘCA
59,00 zł 39,90 zł
MAYORAL 6204 Bermudy dziewczęce
MAYORAL 6204 Bermudy dziewczęce
111,90 zł 67,14 zł
MAYORAL 6117 Bluzka na ramiączka
MAYORAL 6117 Bluzka na ramiączka
109,00 zł 69,00 zł
MAYORAL 4431 Kamizelka ocieplana dwustronna
MAYORAL 4431 Kamizelka ocieplana dwustronna
171,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 6028 Koszulka Smiles
MAYORAL 6028 Koszulka Smiles
88,90 zł 53,34 zł
szt.
MAYORAL 3472 col.71 Bluza dzianinowa
MAYORAL 3472 col.71 Bluza dzianinowa
126,90 zł 76,14 zł
MAYORAL 4313 Sweterek ze strassem
MAYORAL 4313 Sweterek ze strassem
141,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 3070 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3070 Bluzka krótki rękaw
62,90 zł 37,74 zł
MAYORAL 4040 bluzka długi rękaw RIDERS
MAYORAL 4040 bluzka długi rękaw RIDERS
81,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 4027 Bluzka Moto
MAYORAL 4027 Bluzka Moto
63,90 zł 47,90 zł
szt.
MAYORAL 6709 Komplet Glitter
MAYORAL 6709 Komplet Glitter
151,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 10255 col 46 Rękawiczki gładkie
MAYORAL 10255 col 46 Rękawiczki gładkie
27,90 zł 19,90 zł
MAYORAL 3091 Chłopięca koszulka z nadrukiem
MAYORAL 3091 Chłopięca koszulka z nadrukiem
62,90 zł 37,74 zł
szt.
GEOX ROXANNE J11D9Q 0CE15 C4002 SANDAŁY ZAKRYTE
GEOX ROXANNE J11D9Q 0CE15 C4002 SANDAŁY ZAKRYTE
239,00 zł 189,00 zł
MAYORAL 3010 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3010 Bluzka krótki rękaw
56,90 zł 34,14 zł
MAYORAL 082 Spodnie z Jeansowe z tkaniny
MAYORAL 082 Spodnie z Jeansowe z tkaniny
119,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 3028 BLUZA CHŁOPIĘCA Z KAPTUREM
MAYORAL 3028 BLUZA CHŁOPIĘCA Z KAPTUREM
89,00 zł 59,00 zł
szt.
MAYORAL 4410 KURTKA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4410 KURTKA CHŁOPIĘCA
139,00 zł 89,90 zł
szt.
MAYORAL 6603 Komplet State.NK
MAYORAL 6603 Komplet State.NK
118,90 zł 65,39 zł
MAYORAL 4532 SPODNIE SZTRUKSY CHŁOPIĘCE
MAYORAL 4532 SPODNIE SZTRUKSY CHŁOPIĘCE
109,00 zł 39,00 zł
MAYORAL 6160 Koszula stretch  Slim-fit
MAYORAL 6160 Koszula stretch Slim-fit
121,90 zł 73,14 zł
MAYORAL 611 col 79 Bermudy  dzianinowe basic
MAYORAL 611 col 79 Bermudy dzianinowe basic
57,90 zł 34,74 zł
MAYORAL 6028 Koszulka Smiles
MAYORAL 6028 Koszulka Smiles
88,90 zł 53,34 zł
szt.
MAYORAL 3612 Zestaw z bermudami i 2 koszulkami
MAYORAL 3612 Zestaw z bermudami i 2 koszulkami
129,90 zł 77,94 zł
szt.
MAYORAL 4725 Komplet z leginsami MIŚ
MAYORAL 4725 Komplet z leginsami MIŚ
138,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 45720 Sandałki
MAYORAL 45720 Sandałki
192,90 zł 79,00 zł
MAYORAL 7426 Bluza Asymetryczna
MAYORAL 7426 Bluza Asymetryczna
122,90 zł 79,90 zł
MAYORAL 10316 col 25 Skarpetki 3 pary
MAYORAL 10316 col 25 Skarpetki 3 pary
40,90 zł 29,90 zł
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 737 col 21 Leginsy z dzianiny
94,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 332 Bolerko
MAYORAL 332 Bolerko
84,00 zł 63,00 zł
MAYORAL 4503 Spodnie eleganckie
MAYORAL 4503 Spodnie eleganckie
120,90 zł 72,54 zł
MAYORAL 7411 Bluza wzory
MAYORAL 7411 Bluza wzory
142,90 zł 85,74 zł
MAYORAL 7118 BLUZKA POLO CHŁOPIĘCA
MAYORAL 7118 BLUZKA POLO CHŁOPIĘCA
110,00 zł 89,00 zł
szt.
MAYORAL 6464 Bluza chłopięca
MAYORAL 6464 Bluza chłopięca
144,90 zł 79,69 zł
MAYORAL 3719 Komplet Literki
MAYORAL 3719 Komplet Literki
130,90 zł 69,00 zł
MAYORAL 7013 Bluzka samochód
MAYORAL 7013 Bluzka samochód
89,90 zł 57,90 zł
MAYORAL 3732 Strój kąpielowy
MAYORAL 3732 Strój kąpielowy
93,90 zł 56,34 zł
MAYORAL 4457 KURTKA NARCIARSKA
MAYORAL 4457 KURTKA NARCIARSKA
249,00 zł 149,90 zł
MAYORAL 7490 KURTKA Pikowana
MAYORAL 7490 KURTKA Pikowana
239,00 zł 149,00 zł
MAYORAL 10087 SKARPETKI 3-pack
MAYORAL 10087 SKARPETKI 3-pack
36,90 zł 23,90 zł
MAYORAL 10198 Czapka z daszkiem
MAYORAL 10198 Czapka z daszkiem
46,90 zł 25,79 zł
MAYORAL 3720 Piżama
MAYORAL 3720 Piżama
79,00 zł 55,00 zł
MAYORAL 3706 Legginsy
MAYORAL 3706 Legginsy
86,90 zł 47,79 zł
MAYORAL 4420 KURTKA ZIMOWA
MAYORAL 4420 KURTKA ZIMOWA
189,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 4065  Bluzka PUCHACZ
MAYORAL 4065 Bluzka PUCHACZ
75,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 10937 col 93 Skarpetki 3 pary
MAYORAL 10937 col 93 Skarpetki 3 pary
31,90 zł 17,54 zł
MAYORAL 3808 Komplet z aplikacją dla dziewczynki
MAYORAL 3808 Komplet z aplikacją dla dziewczynki
171,90 zł 103,14 zł
szt.
MAYORAL 7436 Col 91 PŁASZCZYK
MAYORAL 7436 Col 91 PŁASZCZYK
199,00 zł 99,90 zł
MAYORAL 46711 BALERINKI
MAYORAL 46711 BALERINKI
167,90 zł 134,90 zł
MAYORAL 4320 col 33 Sweter 2-PACK
MAYORAL 4320 col 33 Sweter 2-PACK
159,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 3981 Sukienka Szyfon
MAYORAL 3981 Sukienka Szyfon
173,90 zł 89,00 zł
MAYORAL 737 col 25 Leginsy z dzianiny
MAYORAL 737 col 25 Leginsy z dzianiny
94,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 3984 Sukienka haftowana dla dziewczynki
MAYORAL 3984 Sukienka haftowana dla dziewczynki
152,90 zł 91,74 zł
MAYORAL 3721 Komplet tunika z legginsami
MAYORAL 3721 Komplet tunika z legginsami
119,00 zł 79,00 zł
MAYORAL 4428 Kurtka ocieplana
MAYORAL 4428 Kurtka ocieplana
219,90 zł 164,90 zł
MAYORAL 10816 kol. 16 RĘKAWICZKI
MAYORAL 10816 kol. 16 RĘKAWICZKI
22,90 zł 13,74 zł
MAYORAL 6448 col 50 Trencz
MAYORAL 6448 col 50 Trencz
169,00 zł 92,95 zł
MAYORAL 324 Bluza trykot bawełna
MAYORAL 324 Bluza trykot bawełna
99,90 zł 59,94 zł
MAYORAL 3178 Tunika krótki rękaw
MAYORAL 3178 Tunika krótki rękaw
119,90 zł 71,94 zł
MAYORAL 7017 Bluzka Photo
MAYORAL 7017 Bluzka Photo
75,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 7043 col 25 Bluzka Bonny
MAYORAL 7043 col 25 Bluzka Bonny
94,90 zł 59,90 zł
MAYORAL 7477 Marynarka
MAYORAL 7477 Marynarka
259,90 zł 139,94 zł
Reima kominezon 513088 col. 4839 Tyyni
Reima kominezon 513088 col. 4839 Tyyni
489,00 zł 349,00 zł
MAYORAL 6402 Pulower łączony
MAYORAL 6402 Pulower łączony
112,90 zł 67,74 zł
MAYORAL 6467 col.75 Bluza Błyszcząca
MAYORAL 6467 col.75 Bluza Błyszcząca
150,90 zł 82,99 zł
MAYORAL 4963  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
Mayoral 4946 SUKIENKA Dziewczęca
Mayoral 4946 SUKIENKA Dziewczęca
159,00 zł 89,00 zł
szt.
MAYORAL 4018 bluzka długi rękaw
MAYORAL 4018 bluzka długi rękaw
59,90 zł 39,90 zł
MAYORAL 10738 Majtki
MAYORAL 10738 Majtki
39,00 zł 29,00 zł
MAYORAL 4558 SPODNIE JEANSY DZIEWCZĘCE
MAYORAL 4558 SPODNIE JEANSY DZIEWCZĘCE
99,00 zł 54,90 zł
MAYORAL 4448 PŁASZCZYK
MAYORAL 4448 PŁASZCZYK
169,00 zł 109,00 zł
MAYORAL 4200 Bermudy Flanela Krata
MAYORAL 4200 Bermudy Flanela Krata
129,90 zł 84,90 zł
MAYORAL 7436 Bluza z dzetami
MAYORAL 7436 Bluza z dzetami
142,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 7544 SPODNIE
MAYORAL 7544 SPODNIE
129,00 zł 69,00 zł
szt.
MAYORAL 6313 Sweter rozpinany
MAYORAL 6313 Sweter rozpinany
94,00 zł 69,00 zł
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
MAYORAL 3639 2-Pack Bluzka i krótkie spodenki
89,00 zł 67,00 zł
MAYORAL 4907 Spódnica Jeans
MAYORAL 4907 Spódnica Jeans
105,90 zł 63,54 zł
Produkt dnia
MAYORAL 3071 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3071 Bluzka krótki rękaw
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
MAYORAL 6257 Spodenki jasny Jeans
104,00 zł 78,00 zł
MAYORAL 3419 Marynarka
MAYORAL 3419 Marynarka
159,00 zł 89,00 zł
MAYORAL 4057 col.43 J'ADORE
MAYORAL 4057 col.43 J'ADORE
75,90 zł 45,54 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 46,14 zł
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
89,00 zł 67,00 zł
MAYORAL 3535 Spodnie
MAYORAL 3535 Spodnie
104,00 zł 69,90 zł
MAYORAL 6211 Szorty koronka
MAYORAL 6211 Szorty koronka
110,00 zł 83,00 zł
MAYORAL 3025 2-Pack Bluzki
MAYORAL 3025 2-Pack Bluzki
84,00 zł 59,00 zł
MAYORAL 611 Krótkie spodenki
MAYORAL 611 Krótkie spodenki
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
MAYORAL 6949 col 48 Sukienka
119,00 zł 69,00 zł
Reima Tec Kurtka 511186A col. 1811 Scenic
Reima Tec Kurtka 511186A col. 1811 Scenic
399,00 zł 319,00 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 3996 Sukienka WV
MAYORAL 3996 Sukienka WV
97,90 zł 58,74 zł
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
63,90 zł 47,90 zł
szt.
MAYORAL 4963 col 18  Sukienka pejzaż
MAYORAL 4963 col 18 Sukienka pejzaż
132,90 zł 89,90 zł
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł 44,00 zł
MAYORAL 3003 KOSZULKA APLIKACJA PLECAK
MAYORAL 3003 KOSZULKA APLIKACJA PLECAK
69,90 zł 38,44 zł
szt.
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł 94,90 zł
MAYORAL 3720 Piżama
MAYORAL 3720 Piżama
79,00 zł 55,00 zł
MAYORAL 4103  Bluzka Polo pieski
MAYORAL 4103 Bluzka Polo pieski
103,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
MAYORAL 4438 KURTKA ZIMOWA CHŁOPIĘCA
199,00 zł 139,00 zł
MAYORAL 043 Dres chłopięcy
MAYORAL 043 Dres chłopięcy
182,90 zł 149,90 zł
MAYORAL 4009 Bluzka Samochody
MAYORAL 4009 Bluzka Samochody
60,90 zł 49,90 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl