Producenci
Darmowa dostawa
Kurier - 12zł, Pobranie - 14zł
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska) już od 199,00 zł.
Promocje
MAYORAL 3060 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 3060 Bluzka krótki rękaw
93,90 zł 52,00 zł
MAYORAL 3433 col 52 Bluza Pika
MAYORAL 3433 col 52 Bluza Pika
126,90 zł 82,90 zł
MAYORAL 3007 Koszulka SKATE
MAYORAL 3007 Koszulka SKATE
65,90 zł 42,90 zł
MAYORAL 3051  Bluzka Venice
MAYORAL 3051 Bluzka Venice
79,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 6020 col 72 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 6020 col 72 Bluzka krótki rękaw
55,90 zł 39,90 zł
szt.
MAYORAL 7411 Bluza wzory
MAYORAL 7411 Bluza wzory
142,90 zł 99,00 zł
MAYORAL 7714 Komplet  AMO LA MODA
MAYORAL 7714 Komplet AMO LA MODA
166,90 zł 108,90 zł
MAYORAL 6711 col.43 Komplet Okulry
MAYORAL 6711 col.43 Komplet Okulry
151,90 zł 99,90 zł
MAYORAL 4715 Spodnie  legginsy
MAYORAL 4715 Spodnie legginsy
99,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 6106 Bluzka krótki rękaw polo
MAYORAL 6106 Bluzka krótki rękaw polo
100,90 zł 71,90 zł
szt.
MAYORAL 275 Szorty
MAYORAL 275 Szorty
113,90 zł 71,90 zł
Produkt dnia
MAYORAL 3441 Bluza rozpinana z kapturem
MAYORAL 3441 Bluza rozpinana z kapturem
104,00 zł 78,00 zł
szt.
MAYORAL 3259 Krótkie Spodenki
MAYORAL 3259 Krótkie Spodenki
113,90 zł 72,90 zł
MAYORAL 6313 Sweter rozpinany
MAYORAL 6313 Sweter rozpinany
94,00 zł 71,00 zł
MAYORAL 6025 Bluzka krótki rękaw
MAYORAL 6025 Bluzka krótki rękaw
64,00 zł 49,00 zł
MAYORAL 3071 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3071 Bluzka krótki rękaw
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 611 Krótkie spodenki
MAYORAL 611 Krótkie spodenki
49,00 zł 37,00 zł
MAYORAL 4009 col 81 Bluzka Samochody
MAYORAL 4009 col 81 Bluzka Samochody
60,90 zł 49,90 zł
MAYORAL 3233 Szorty koronkowe
MAYORAL 3233 Szorty koronkowe
79,00 zł 60,00 zł
MAYORAL 611 col54 Krótkie spodenki (1)
MAYORAL 611 col54 Krótkie spodenki (1)
49,00 zł 37,00 zł
szt.
MAYORAL 4057 J'ADORE
MAYORAL 4057 J'ADORE
75,90 zł 44,90 zł
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
MAYORAL 4049 col.70 Bluzka
76,90 zł 45,90 zł
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
MAYORAL 3739 Spodnie legginsowate
89,00 zł 67,00 zł
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Prywatności

1. Postanowienia ogólne

1.1 Niniejsza polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących Użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący Sklep zwany dalej Sprzedawcą.

1.2 Na potrzeby interpretacji niniejszego dokumentu zastosowanie znajdują definicje ujęte w Regulaminie Sklepu.

1.3 Prowadząc Sklep Sprzedawca dokłada szczególnych starań w celu ochrony praw Użytkowników, w szczególności w zakresie ochrony prywatności i ochrony informacji przekazanych Sprzedawcy i dotyczących Użytkowników. Informacje te (w tym dane osobowe Użytkowników) są należycie zabezpieczane, a formularze internetowe służące do służące do przesyłania tych informacji są chronione protokołem bezpieczeństwa SSL, dzięki czemu proces przekazywania danych jest szyfrowany. Przetwarzając dane osobowe Użytkowników Sprzedawca zwraca szczególną uwagę na to, aby dane te były chronione przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa oraz ich zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

2. Dane osobowe

2.1 Podczas korzystania ze Sklepu, Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, niezbędnych do świadczenia usług przez Sprzedawcę:

  1. podczas rejestracji w Sklepie (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail)
  2. przy wyrażeniu chęci korzystania z usługi Newslettera (adres e-mail),
  3. przy składaniu zamówienia (imię i nazwisko lub nazwa firmy, adres dostawy, nr telefonu, adres e-mail).

2.2 Podanie jakichkolwiek danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne. Podanie danych wymienionych pkt.2.1. jest konieczne w celach określonych w pkt.2.4.

2.3 Użytkownicy mogą przeglądać Sklep oraz zamieszczone w nim oferty dotyczące towarów lub bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

2.4 Dane osobowe Użytkowników będących osobami fizycznymi (w tym osobami fizycznymi prowadzącymi jednoosobową działalność gospodarczą) będą przetwarzane przez Sprzedawcę jako administratora danych osobowych w celu świadczenia usług przez Sprzedawcę za pośrednictwem Sklepu, jak również w celach marketingowych związanych z funkcjonowaniem Sklepu, w tym dotyczących usług i towarów prezentowanych w Sklepie. W odniesieniu do danych osobowych Użytkowników dokonujących rejestracji w Sklepie z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z Allegro lub dokonujących w Sklepie zakupu towarów lub usług z wykorzystaniem danych dostępowych pochodzących z PayU, Sprzedawca otrzymuje te dane – odpowiednio - od Grupy Allegro lub PayU, za zgodą Użytkowników oraz w zakresie niezbędnym do realizacji przez Sprzedawcę celów wskazanych powyżej. Przetwarzanie zbieranych danych odbywa się zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych i ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Podanie przez Użytkownika swoich danych osobowych jest dobrowolne.

2.5 Dane osobowe Użytkownika mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Użytkowników mogą być także przekazywane lub ujawniane – w niezbędnym i wymaganym zakresie - podmiotom trzecim, w tym podmiotom wykonującym na zlecenie Sprzedawcy czynności związane z zawartą z Nabywcą Umową, m. in. operatorom obsługującym płatności elektroniczne z tytułu zawieranych Umów lub podmiotom realizującym dostawy zamówionych towarów. Dane osobowe Użytkowników (w tym ich adresy e-mail) mogą być także ujawniane przez Sprzedawcę DreamCommerce w związku z prowadzeniem Sklepu przez Sprzedawcę, w tym w związku z wykonywaniem przez DreamCommerce na rzecz Sprzedawcy czynności wynikających z umowy pomiędzy Sprzedawcą a DreamCommerce, umożliwiającej Sprzedawcy korzystanie z narzędzi służących do prowadzenia Sklepu.

2.6 Sprzedawca zapewnia Użytkownikom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.

2.7 W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Użytkownik ma w szczególności prawo do wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych ze względu na jego szczególną sytuację, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych, gdy Sprzedawca przetwarza je gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Sprzedawcę lub gdy Sprzedawca zamierza je przetwarzać w celach marketingowych, lub wobec przekazywania przez Sprzedawcę danych osobowych Użytkownika innemu niż Sprzedawca administratorowi danych.

2.8 Poufne informacje dotyczące Użytkowników, w tym dane osobowe Użytkowników są chronione przez Sprzedawcę przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych.

3. Ciasteczka (cookies)

3.1 Sprzedawca stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Użytkowników, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez Użytkowników ze Sklepu. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze Sklepu, może jednak spowodować pewne utrudnienia. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików „cookies” określa Polityka Cookies zamieszczona pod następującym adresem http://istore.net.pl/pliki/pdf/iStore_-_informacja_o_cookies.pdf.

Bestsellery
MAYORAL 3996 Sukienka WV
MAYORAL 3996 Sukienka WV
97,90 zł 69,90 zł
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
MAYORAL 7909 Spódnica w kwiaty
133,90 zł
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
MAYORAL 4027 col 80 Bluzka Moto
63,90 zł
MAYORAL 611 col54 Krótkie spodenki (1)
MAYORAL 611 col54 Krótkie spodenki (1)
49,00 zł 37,00 zł
szt.
MAYORAL 43663 col 21 Mokasyny
MAYORAL 43663 col 21 Mokasyny
207,90 zł 169,90 zł
szt.
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
MAYORAL 4017 Bluzka Samochód
61,90 zł
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
MAYORAL 4005 Bluzka Zegarki
62,90 zł
MAYORAL 4103  Bluzka Polo pieski
MAYORAL 4103 Bluzka Polo pieski
103,90 zł
MAYORAL 3059 Bluzka krótki  rękaw
MAYORAL 3059 Bluzka krótki rękaw
54,00 zł 41,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl